Usopp'un çıkmasına gerek yok. Aşağıdan bir koydu mu sesi çatıdan yankılanır aslan parçasının.Sana şunu diyeyim. Çatıya Usopp bile çıkabilir. Bu balon Kaido artık gözümde gücü tam olarak böyle.
Usopp'un çıkmasına gerek yok. Aşağıdan bir koydu mu sesi çatıdan yankılanır aslan parçasının.Sana şunu diyeyim. Çatıya Usopp bile çıkabilir. Bu balon Kaido artık gözümde gücü tam olarak böyle.
Killer'a versin ondan da korkarlar. Adam kombo yapıyor. Enma ile yapsa o saldırısını Kaido ölmüştü şuan.Zoro kılıcı bıraksın kılıç kendisi çarpışsın o zaman.
Zoro o saldırı ile Luffy'i tekler mi sen onu söyle banaHehee. Big Mom bile kılıç diyor. Killer'a ver kafasını almıştı su an.
Mihawk'ın seviyesi ne ki Bege'yi küçümsüyoruz. Bege'nin rakipleri şu anda imparator tanklıyorMihawk'dan en iyi kılıcı alınca Bege gücüne düşüyormuş öyle duydum alksjdlkjaslkjd
Onu göz ardı etmiyorum zaten. Ama Enma piyasaya girdiğinden beri sürekli kılıca vurgu var. Kaçıncı bu vurgu sayamadım. Kullanıcının yaptığı da büyük bir şey ama şu bölümde Big Mom'ın Enma'dan korkmasını ben açıklayamıyorum artık.Bir önceki bölüm Enma ile kesti Kaidoyu gram bir şey olmadı. O gücü salan da kullanıcısı işte, kılıç özel ama bunu da göz ardı etmemek gerekiyor.
Geriye götürüyordu Enma. Şimdi Enma sayesinde Big Mom korktu diye zevkten dört keşe olanlar var.Onu geç, geçen ay enma p.up mı diye tartışılıyordu yav. Var mı ötesi?
Herkes kabulu kadar seviyormuş bölümü.İsterse balon olsun istemezse olmasın. Ötesi oluyor mu diye sormuş, oluyormuş işte.
Oda'nın keyfine bağlı ya ne kadar hasar verdiği çok sorgulamaya gerek yok. Daha 20 bölüm önce Kaido ve BM tekleme şov yapıyordu. Şimdi eğer bu dövüşün bu kısmı uzayacaksa 20 darbede bile inmezler.%10 en fazla
Bizi yüzdeler koyma la şimdiden sonra işin içine ediyoruz
Cidden mi Allah Allah. Demek Oden zamanında boş adammış bir killer edememiş.Killer'a versin ondan da korkarlar. Adam kombo yapıyor. Enma ile yapsa o saldırısını Kaido ölmüştü şuan.
Marco, siz tekrar geldiğinizde farklı bir Wano olacak falan demişti ama umarım daha önce görürüz.Ana karakter kaç bölümdür seni devireceğim diyor. Luffy mutlaka Kaido'ya bitirici vuruşu yapacaktır. Big Mom'ın tayfası adaya ayak basınca farklı olaylar görürüz belki. Kaç bölümdür bahsedilmediği için onları unuttuk.