Haftaya Kaido, dayak nasıl atılır dersi verecek.Haftaya Luffy show var
Gücüyle havada yön verebilirdi.Zoro’nun tutturamadığı saldırıyı Marineforddaki Wb yese sonuç ne olurdu ?
Krala ulaşamazdı.Zoro’nun tutturamadığı saldırıyı Marineforddaki Wb yese sonuç ne olurdu ?
Dayak nedir nasıl atılır konusunu Bm işledi. Kaido, Dayak nedir nasıl yenir konusuna güzel örnekler verdi.Haftaya Kaido, dayak nasıl atılır dersi verecek.
Pica, Onigashima'dan daha büyüktür. O yüzden Zoro'nun saldırısına çok da şaşırmadım.Zoro'nun yaptığı saldırının büyüklüğü de az çok ortada Reyis adayı bölünce dudak uçuklatacak.
Hakin ne kadar fazlaysa enma o kadar olanak sağlıyor,Zoro daha ne kadar hakiye sahip olduğunun farkında değil enma çekip,çekip duruyor.Ne zaman hakisine tam hakim olur Zoro enmada adam olur.Zoro'nunkini anlamlandırabilirsin. Enma gibi yeni bir şey aldı. Kılıçta ona hakisinden büyük büyük miktarlarla ataklar yaptırıyor. Bak onu kabullenirim de Killer ne yaptı? Tamam hadi o da Luffy gibi kendini bu süreçte eğitmiş olsun da başlangıcı her zaman için Luffy'den aşağıda olduğu için bir anlamı yok. Luffy hem daha yüksek bir sınırdan başladı hem de o süreçte çok daha fazla dövüş yaptı hem de üstüne yeni haki öğrendi. Kabul etmek ayrı çelişki görmek ayrı şeyler.
Şu da var bu atağının etkisi Luffy'nin bu bölümki atakları kadar değil bence o ayrı da ben yeni haki öncesi kadar da etkili olmasını beklemiyordum çünkü öyle bir hikaye anlattı şu zamana kadar.