Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1002: İmparatorlar, Yeni Nesil'e Karşı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    384
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet Zoro'nun daha güçlü bir Kaido kesmeye çalıştığının farkında değil mi? Hem Oden o tarz iki tane kılıçla anca bir kaç saniyeliğine anca yere düşüreiblldi genç Kaido'yu.Zoro iki'ye bölse nasıl kılıç kesmiş oluyor ben anlamıyorum. Daha güçsüzünü bölemedi ikiye Oden iki tanesiyle.
 
Aslında 9'kından 4'ünün saldırısı hiç hasar vermemiş gibi duruyor (Yanlış mı çizdi diye başka sahnelere de baktım gene aynı)

Kaido'nun Luffy'den ilk aldığı hasara çok fazla şaşırması daha önceki karşılaşmalarıyla da alakalı, tam olarak yüzde yüz bir alaka kurmuyorum tabi ama daha önceki karşılaşmada hiç hasar almadığından bu sefer böyle bir açılış onu şaşırttı.

Killer, Law bunlar gerçekten iyi saldırılar atıyorlar ki Kaido adamlara siz demek intihar etmek için gelmemişsiniz diyor. Luffy de çok iyi saldırılar atıyor ama fiziksel saldırıların Kaido'ya etkisini iyi yansıtamamış mesela Kid de iyi bir saldırı çıkarıyor, kimsenin onu övdüğü yok çünkü yansıtamıyor çizemiyor o etkiyi.

Bana kalırsa bu bölümdeki Zoro saldırısını alsaydı ciddi anlamda hasar almış olacaktı ama şuan ciddi bir hasar almadı daha Red Roc dahil.
Zoro o saldırıyı vursa ciddi hasar değil kelle gidiyormuş. Boşuna Ryuma gibi çizmez yoksa.
 
Verilere göre Pica'ya 800 metre demişler. Zoro Pica'yı boydan değil enden kesti. Yani bu büyüklük en kötü yarı yarıya düştü. Zoro'nun bu son saldırısı kafatasının yarısı kadar. Yani bu da Pica'ya yaptığı saldırıyla aynı büyüklükte diyebiliriz. Fakat Onigashima boydan hesaplarsak Pica'nın en az 2 katı kadar daha büyük.
Şimdi bi baktım da, Pica'nın üst gövdesi , bel çevresinden daha büyük değil mi ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık