O zmana ateş teknikleri bilmiyordu ama. Şu an kullandığı farklı bir şey.Zoro'nun yaktığı ateş mavi değil miydi?
O zmana ateş teknikleri bilmiyordu ama. Şu an kullandığı farklı bir şey.Zoro'nun yaktığı ateş mavi değil miydi?
Bacakları da kalın olsa o kadar hayvan gibi gelmezdi gözüme.Bacak çalışmayı unutan reis tabi mahpus günleri zor oluyordur.
O şişman gibi görünüyor. İri sadece.Ayıboğan ?
Yonkou olsa karşısında kimse duramaz.Benim için duruşu hayvan gibi olan tek karakter bu adamdır. Tam bir azman.
Onun görünüşünden ziyade meyvesi çok hayvani bir şeydi bence ya serideki en sağlam meyvelerden olabilirdi.Bacakları da kalın olsa o kadar hayvan gibi gelmezdi gözüme.
Bu adamın meyvesini Bullet'a verselerdi, ortalık yangın yerine dönerdi.Onun görünüşünden ziyade meyvesi çok hayvani bir şeydi bence ya serideki en sağlam meyvelerden olabilirdi.
Uçmak dışında çok bir numarasını göremedik bu formun. Rüzgar bıçağı ve alevli nefes yc bilmem kaçın yapacağı ucuz taktikler gibi geliyor bana.Kaido daha bir Bullet performansı gösteremedi.Adam novaları hallaç pamuğu gibi atıyordu.Kaido da beşine kepaze olsun.Hep senaryo saçmalığından işte.Filmde senaryo olmayınca nasıl tokat yediklerini görmüştük ilk yarısında.Öyle olması lazım normalde o yüzden Oda bana samimi gelmiyor.
Aslında o saldırılar epey güçlü ama bizimkiler yetenekli ve güçlü diye işe yaramıyorlar.Bıçakların biri Kiku'nun kolunu aldı ama Zoro istifini bozmadan peçete atar gibi attı kenara.Yani normalde Kaido'nun insan formunun çok atik ve iş bitirici olması gerekiyor ama yapmadı bunu.Sadece Luffy ve Law kaçabilmeliydi elinden.Uçmak dışında çok bir numarasını göremedik bu formun. Rüzgar bıçağı ve alevli nefes yc bilmem kaçın yapacağı ucuz taktikler gibi geliyor bana.