Buna katılırım Luffy'nin her saldırısı, Killer'ın ya da Zoro'nun her saldırısından güçlü olacak diye bir şey yok ama burada gördüğümüz ataklar G4'te, Katakuri Dof üzerinde bile görmediğimiz üstüne yeni haki basıldığı söylenen ataklar. Killer'ın bana göre en güçlü atağı olsun bunun üstüne çıkamaması gerekir.
Bence yeni haki olmayabilir o ataklarda belki de?
Yeni hakiyle de olsa yumruk atıyor sonuçta. Kaido’nun savunması hala ona karşı iş görüyor. Yeni haki sayesinde hasar vermeye başladı ama bu demek değildir ki savunmayı tamamen yok saydı. Kata’ya vurduğuna kıyasla burda hasarın bi kısmı yutuluyordur hala.
Killer’da yok o. Ses sadece içeri vuruyor. Yani kaido’ya da vursa katakuri’ye de vursa bişey değişmez.
Bi de o mesajda dediğim gibi killer 300 metrelik ejderhanın heryerini etkiledi sesle. Luffy mesela dof’a vurunca tüm kafasını veya tüm gövdesini kaplıyordu. Burda kaido’nun yanağının elmacık kemiğine vuruyor.
______
Zaten killer’ın daha çok hasar verdiğinin garantisi de yok. Luffy vurunca gözü beyazlamış ve uçmuş. Killer tüm vücuda vurdu diye daha devasa hasar gözüküyor ama illa daha çok etkiledi anlamına gelmiyor bu. Tabi bana sorarsan daha çok etkilemiştir diye tahmin ediyorum.
Law’ın gamma knife’ı vurması baya zor bişey. Dof karşısında o kadar plan yaptı, ölü gibi davranıp biriyle yer değiştirdi sırf bunun için. Ve vurduğunda da ip meyvesi olmasa bitmişti herşey. Yani luffy’nin dof’a attığı saldırılarının hiçbirine gerek kalmayacaktı o kadar güçlü saldırı bu. Killer’ın saldırısı da bu kadar olmasa da içten vuruyor.
________
Ya da şöyle örnek vereyim:
Luffy’nin red hawk’ı hem hody’e hem dof’a işliyor. Ama biri yüz metre uçarken diğeri 2 metre geri gitti. Rakibin savunması, hakisi falan etkiledi.
Law ve killer hody’e de vursa dof’a da vursa sonuç muhtemelen aynı olur. Deri sertliğinin falan anlamı yok. Sadece hasarı yedikten sonra kalkacak kondisyonu var mı yok mu ona bakılır.