Ko-du-mu ço-cu-ğu der gibi yumrukluyor Kaido'yuYalnız son sahne müthiş. Herkes yaprak gibi düştü bir Luffy ayakta duruyor çınar gibi.
2-1 sahnesini biri güzel bir kırpsın Wallpaper çıkar oradan.
Bu bölümde yaptığı saldırılardan Kaido pek saldırı almamış gibi gözüküyor.Panelleri incelediğimde ilk dövüşlerindekilere baya benzediğini farkettim bu yüzden bu bölüm yeni haki kullanmadı Luffy büyük ihtimal.Luffy yeni hakiyi kullanıyor mu kullanmıyor mu? Anlayan var mı?
Luffy değil meyvesi duruyor ayaktaYalnız son sahne müthiş. Herkes yaprak gibi düştü bir Luffy ayakta duruyor çınar gibi.
2-1 sahnesini biri güzel bir kırpsın Wallpaper çıkar oradan.
Yıldırım neyse de ateş de gutsu konuşmuş. Bildiğin yüzdü ateşin içinde.Luffy değil meyvesi duruyor ayakta
Zoro'dan kapmış bir şeylerYıldırım neyse de ateş de gutsu konuşmuş. Bildiğin yüzdü ateşin içinde.
Ben o durumu mantığa oturtmaya çalıştığım için belki de o konu hakkında her söylenen çekiyor. Sado-mazo olsun o da iyidir.Gözlemlemesine ihtiyacı olan bir düşman yok karşısında. Zaten bariz bir şekilde daha güçsüz rakipleri. Kaido'nun bu kadar strateji kasacak bir tip olduğunu sanmıyorum.
Hahahaha@Mr.Bushido
@William cutting ryuma'nın ejderin kellesini alırken ki sahnesini atmıştı, aynı formda saldırıyordu. Onu görünce ben de bi oldum aha lan kelle gidiyomuş harbi harbi diye. İddayı kaybedebileceğimi hissettim.
Yani Luffy değil meyvesi duruyor ayakta , Zoro değil Enma korkutuyor Böyle böyle gider örneklerLuffy değil meyvesi duruyor ayakta