Normal ikincilik değil bunlar. Kid ve Sanji gibi gariban olmakta var sonuçta bu hayatta... :dİkincilikle övünen de ilk seni gördüm.
Normal ikincilik değil bunlar. Kid ve Sanji gibi gariban olmakta var sonuçta bu hayatta... :dİkincilikle övünen de ilk seni gördüm.
Luffy de Kaido'dan boşuna sopa yedi ayrıca.Eğer bu Killer testereyle kesip içten yok edebiliyorsa bu Law yıllarca okuyup boşa mı doktor oldu ? Adam resmen Teksas katliamcısı yahu
Hocam daha dayanıklı olabilir belki de, kum torbası bildiğin o hali. Gelen vuruyor, giden vuruyor...Fiziksel saldirilar icin meyvesiz hali daha ideal ama ejder formunda savunmasi kesinlikle daha iyi savasma taktigi yonde ejder formunda hem tankliyor hemde cesitli saldirilarla rakibini yoruyor.
Zoro gibi ikinciliğe tamah edeceğime, Kid gibi birincilik için uğraşırım, yapamasam da şerefimle yapamam ne olmuş yani?Normal ikincilik değil bunlar. Kid ve Sanji gibi gariban olmakta var sonuçta bu hayatta... :d
Zoro hiç ikinciliğe falan tamah etmez bugün Luffy'i köşeye çeker gel bakalım kılıçlar mı yumruklar mı der ağzına girişirZoro gibi ikinciliğe tamah edeceğime, Kid gibi birincilik için uğraşırım, yapamasam da şerefimle yapamam ne olmuş yani?
Bir de fenerbahçe ve taraftarları var unutmamak lazımİkincilikle övünen de ilk seni gördüm.
Bu öyle bir şey değil ki reyiz. Öyle bakarsak Zoro zaten birincilik için uğraşıyor ve kazanacak(Dünyanın en güçlü kılıç ustası olacak)Zoro gibi ikinciliğe tamah edeceğime, Kid gibi birincilik için uğraşırım, yapamasam da şerefimle yapamam ne olmuş yani?
Ulan bu ağır oldu işte... Fenerliyim skskskskskBir de fenerbahçe ve taraftarları var unutmamak lazım