Zoro ateş saldırısı yedi mi? Oğlum yeter yahu bak Zoro hakkında bir şey yazmamaya çalışıyorum. Zorluyonuz. Bu bölüm icraat yapmamış adamı algı ile ace yaptınız yahu.Zoro'dan kapmış bir şeyler
Zoro ateş saldırısı yedi mi? Oğlum yeter yahu bak Zoro hakkında bir şey yazmamaya çalışıyorum. Zorluyonuz. Bu bölüm icraat yapmamış adamı algı ile ace yaptınız yahu.Zoro'dan kapmış bir şeyler
Kaldı da ne oldu. Çizik atamıyor.Yalnız son sahne müthiş. Herkes yaprak gibi düştü bir Luffy ayakta duruyor çınar gibi.
2-1 sahnesini biri güzel bir kırpsın Wallpaper çıkar oradan.
Zoro ateş saldırısı yedi mi? Oğlum yeter yahu bak Zoro hakkında bir şey yazmamaya çalışıyorum. Zorluyonuz. Bu bölüm icraat yapmamış adamı algı ile ace yaptınız yahu.
Zoro da Luffy'nin sağ kolu diye Oda şişiriyor adamı.Hahahaha
İdda yı kaybedeceksin zaten...
Bir dakika bir dakikaaaa... Kim icraar yapmadı bu bölüm...? ?Zoro ateş saldırısı yedi mi? Oğlum yeter yahu bak Zoro hakkında bir şey yazmamaya çalışıyorum. Zorluyonuz. Bu bölüm icraat yapmamış adamı algı ile ace yaptınız yahu.
Big Mom öz anası ölmüş gibi yüzü düştü Kong Gatling'i yiyeceğini anladığında. Kaido girdi araya ateşe boğdu herif sapa sağlam çıktı ona çaktı Gatling'i çakmadan önce Kaido da bir korktu gözlerin de korku vardı.Kaldı da ne oldu. Çizik atamıyor.
Yav heBig Mom öz anası ölmüş gibi yüzü düştü Kong Gatling'i yiyeceğini anladığında. Kaido girdi araya ateşe boğdu herif sapa sağlam çıktı ona çaktı Gatling'i çakmadan önce Kaido da bir korktu gözlerin de korku vardı.
Yumruk ile ne cizigi atacak ağzı yüzü kaydı adamın. Bir vuruyor takla attırıyor 300 metrelik Ejdere.
Sadece Luffy’nin sağ kolu değil... serinin ikinci ana karakteri... ?Zoro da Luffy'nin sağ kolu diye Oda şişiriyor adamı.
İkincilikle övünen de ilk seni gördüm.Sadece Luffy’nin sağ kolu değil... serinin ikinci ana karakteri... ?
Bu mu?Yav he