O bakışları G4 de de atıyor.Değişmesine gerek yok zaten bizimkinin base hali kafayı sıyırdığı zaman karizmanın dibi. G2 bundan hiçbir şey eksiltmezken üstüne koyuyor lan.
O bakışları G4 de de atıyor.Değişmesine gerek yok zaten bizimkinin base hali kafayı sıyırdığı zaman karizmanın dibi. G2 bundan hiçbir şey eksiltmezken üstüne koyuyor lan.
Herif balık haliyle ortada daha pullarını yolan çıkmadı. Neredeyse herkes p-up'lı haliyle Kaido karşısında. Kaido daha başlamadı bile. Gözünde büyütmeye devam etsen iyi edersin.vay be killer bile kaido'ya hasar veriyor biz bu yonkouları gözümüzde çok mü büyüttük ne yaptık
Tersi de oluyor yalnız
Tersini sevmeyizTersi de oluyor yalnız
Bende öyle düşünüyordum ama Oda kurgudan dolayı Luffy'e tek attırmış bence. Doğrudan savunmasız kafaya alırlarsa teke gidebilirlerde savunma yaparlarsa gitmezler bence.Vallaha Kaido Ejder haline girmeyip Luffy'e yaptığını diğerlerine yapsa alayı teke gidecek.
Arkalarda bir arkadaş yazmıştı, ilk mesajıymış hatta. O forma düşmanını gözlemlemek için giriyor olabilir diye mantıklı geldi bana.BM'nin zirvesini bu savaşta görmeyiz keza gidecektir oradan karşısına başka kişiler çıkacaktır vs. Yalnız Kaido azmaya başladığında yer yerinden oynayacak gençler. 23 Nisan süsü formunu zerre kale almayın derim. Bu form tescilli bir şekilde Kaido'nun dayak yemek için girdiği form. Sado-mazo fantezisi yapıyor.
Luffy'nin görünüş olarak en iyi modu Snake'dir tartışmaya açık değil.Kızıla dönmesi hoşuma gidiyordu benim. Birde hız artışı.
Luffy her zaman sexy dir. Buda tartışmaya açık değilLuffy'nin görünüş olarak en iyi modu Snake'dir tartışmaya açık değil.