Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normalde çok ezik görünen ama dönüşüm geçirince aşırı cool olduğu ortaya çıkan karakter klişesini yapmazsa olmaz, tam zamanı şuan. Law'ı ölümden de kurtarır bu, emin ol Law'ın, Bepo'nun kıllı göğsünde gözleri yaşlı bir şekilde yattığı bir sahne çok da uzak değil. ://
psyduck'ın golduck'a evrimi geldi aklıma.

luffy zoro sidik yarışmasından gına geldi. Sertleşme hakisi kiminki iyiyse o kan getirir veya keser işte e o da tam belirgin değil biz en iyisi belirsiz diyelim kimse yargı vermesin böyle geçelim işte belirsiz de geç

Bepo'nun Law'ı kurtarması ve Law'ın tayfası önünde aciz duruma düşmesini istemem.Kendisi sona kadar dayanamasa bile Doflamingo dövüşünden daha aktif olmasını istiyorum.Kid'den ayar yemesine rağmen Luffy'nin yancısı değil Kalp Korsanlarının kaptanı Trafalgar D. Water Law olduğunu göstermesi gerekli.
Ben olsam böyle bir şeyi kimsenin bilmesini istemezdim. Birisi bahsini açsa mahçup olurdum lan. :/

Dikkat ettiysen bende ondan bahsediyorum.
Tüm hakiyi çekse bile dediğin gibi bir sonuç olmazdı. Senin o şekilde bir sonuç çıkarman yanlış yani. Enma'nın işlevi Apla'nın dediği olsa bile Zoro ve Oden aynı sonuca ulaşmaz. Çünkü haki seviyeleri de önemli.

Değl, Kaidoya göre Rogerla WB ile kıyaslanacak seviyede Odenin :3
Oda'nın Oden'i gazlama çabalarına kapılmayın böyle. Benim o olaydan anladığım şu ki Xebec de böyle çıkacak: Güçlü ama aptal korsanlar tanımı vardı ya Kaido'nun. İşte onun bir benzerini yaşayacağız. Güçlü dedi diye de benzer seviyelerde olmasına gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık