Öyle bir şey varsa (ki var diyorsun ben cidden hatırlamıyorum) mantıklı.Yalnız Zoro iki yıl öncesinde dragon blaze saldırısıyla kestiği yerde alev çıkarmıştı. İki yıl sonra alev kesmesi olabilecek bir durumdur bence.
Öyle bir şey varsa (ki var diyorsun ben cidden hatırlamıyorum) mantıklı.Yalnız Zoro iki yıl öncesinde dragon blaze saldırısıyla kestiği yerde alev çıkarmıştı. İki yıl sonra alev kesmesi olabilecek bir durumdur bence.
Onca zaman kullanılmayan tekniğin o zaman kullanılmasi garibime gitmişti.Bu yüzden mantıklı bir açıklama olduğunu düşünmüyorum gölge klonlarınin antreman zamanı kısaltmasını.Naruto onu kısa sürede yapabilmek için binlerce klon çıkarıp ortak bilinçle çözmüyor muydu mevzuyu? Ben onu öyle yemiştim makul gelmişti.
Pro'nun gözler Luffy'nin Apoo'dan tek yediği sahne gibi olmuş...Şunu buldum
G2 modunda Elephant Gatling yapmış mı Luffy? Zaman beni haklı çıkarıyor gibi. Çünkü g2 modunda olmayan Elephant Gatling Kaido'nun Ejder formuna ne etti gördük.
Show must go onBaşlıyoruz...
Ek olarak beleş çakra deposu vardı içinde.Naruto onu kısa sürede yapabilmek için binlerce klon çıkarıp ortak bilinçle çözmüyor muydu mevzuyu? Ben onu öyle yemiştim makul gelmişti.
Ciddi misin diye sormuyorum bileG2 modunda Elephant Gatling yapmış mı Luffy? Zaman beni haklı çıkarıyor gibi. Çünkü g2 modunda olmayan Elephant Gatling Kaido'nun Ejder formuna ne etti gördük.