Jinbei gil kaçarken ptometheus a sudan yaptığı mızrak benzeri şeyi yolluyor orda prometheusda geri çekiliyor gibi, ateşi azaldığı içindir herhalde .O zaman al Kinemon'u koy önüne o da yapabilir bunu. @Sakata Gintoki
Hatırlayan birileri illa çıkacaktır ben de hatırlamıyorum
Bunu paylaştığın için banlanmalısın. İnsanların ne umutları vardı.
Doğrudur. Kaç güne layık görüyorsun?Bunu paylaştığın için banlanmalısın. İnsanların ne umutları vardı.
hımmm belki olabilir. Beya Jinbei'yi dayısı hamsi Kaido'ya benzetti...Jinbei gil kaçarken ptometheus a sudan yaptığı mızrak benzeri şeyi yolluyor orda prometheusda geri çekiliyor gibi, ateşi azaldığı içindir herhalde .
Serideki yakın zamanda gördüğumüz güçlenmelerin çoğu aslında çok hızlı bir şeklide oluyor.Bu yüzden beni şaşırtmaz.Örneğin Luffy Rayleigh'in yıllar boyu kullandığı Ryuo tekniğinde birkaç gün içerisinde uzmanlaştı.Öncesinde Kaido'nun harlayıp saldığı ateş saldırısını ikiye kesmesi geldi aklıma. @Montana
Lakin inşallah öyle güçlü bir saldırı olmaz. Kin belki de kaç yıldır bu teknik ile çalışıyor laps diye Zoro'nun bu kadar öğrenmesi tuhaftı. (Luffy'nin yeni tekniğine de bakış açım aynı)
Kaypak Roger ve bıçkın delikanlı Garp bu mutluluğu yumrukları ile parçaladılar.
Efsanevi Rocks Tayfası
Kaido Luffy'yi öldürür ve Zoro şoka girer. Kaido acı bir gülümsemeyle "kaptanımı gözümün önünde öldürdüklerinde ben de aynı böyle bakmıştım ?" der
Efsanevi Rocks Tayfası
Çok sinir bozucu...Serideki yakın zamanda gördüğumüz güçlenmelerin çoğu aslında çok hızlı bir şeklide oluyor.Bu yüzden beni şaşırtmaz.Örneğin Luffy Rayleigh'in yıllar boyu kullandığı Ryuo tekniğinde birkaç gün içerisinde uzmanlaştı.