Görmedik mi sayfayı atsınlar sana yahu.Ciddi misin diye sormuyorum bile
Görmedik mi sayfayı atsınlar sana yahu.Ciddi misin diye sormuyorum bile
Kyubii olmasa içinde Naruto napabilirdi acaba? Gücü maks nereye çıkardı?Ek olarak beleş çakra deposu vardı içinde.
25 yıllık bir zaman atlaması daha makul mü olurdu?Seride zaten mantık hatası kamyonla mevcut.2y eğitim alıp bir anda 2 yonkou karşısına çıkmak cidden aşırı komik bir durum ama yapacak birşey yok.Bu yonkou lar en tepedeki kişiler.Güçleri yıllar sonra max seviyeye gelmiş.
Ek olarak beleş çakra deposu vardı içinde.
Onca zaman kullanılmayan tekniğin o zaman kullanılmasi garibime gitmişti.Bu yüzden mantıklı bir açıklama olduğunu düşünmüyorum gölge klonlarınin antreman zamanı kısaltmasını.
Wano'ya gelmez ama bir kaç ay içinde görüşecekler gibi.shanks çok yakında görüşeceğiz luffy demişti bu çok yakın baya uzak bir zaman herhalde adaya kaido için gelmesin shanks?
Naruto zaten çakra rezervleri ve Kyuubi olmasa hiçbir halt olamayacak tip.Shonen serilerinde ana karaktere yapılan klasik mangaka torpili işte.Ek olarak beleş çakra deposu vardı içinde.
Seçilmiş kişi olduğu için yine zirve olurdu da madara veya Hashirama seviyesinde olmazdı.Gerçi bana göre hala değillerKyubii olmasa içinde Naruto napabilirdi acaba? Gücü maks nereye çıkardı?
Öyle bir şey varsa (ki var diyorsun ben cidden hatırlamıyorum) mantıklı.
O ikisi apayrı. Hemen ardında olur ama bence Naruto. (Sasuke diye birisi bende yok en nefret ettiğim karakter.)Seçilmiş kişi olduğu için yine zirve olurdu da madara veya Hashirama seviyesinde olmazdı.Gerçi bana göre hala değiller