Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001: Onigashima'daki Canavarların Savaşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne alaka adam son derece ciddi sopa sahnesinde ciddi Luffy.Oda bu kez uğraşmamış gelecek gösterimine.Sonra animeye koyduklarında bu mangada yok demeyin. :S Ancak ona rağmen aşırı hızlı olduğu için kaçamıyor tam olarak.Kaçıyor ama kurşun sıyırması gibi oluyor.Yani bu da mutlak avantaj sağlamıyor yılan kardeşler olayı güçlü rakiplere karşı tekrar edebilir.
La özellikle parantez içine yazmışım Kaido'nun ilk saldırısı hariç diye, ona rağmen tonla şey yazmışsın. Hiç mi okumuyorsun yazdıklarımızı? :( Orada geleceği görmesine rağmen kaçamamış zaten biliyoruz işte, ondan sonraki saldırısı ve ek olarak Bigmom'ın saldırısından bahsediyorum ben. :S Salak salak etrafa bakmak yerine dövüşe odaklansaymış Bigmom'dan falan kendisi de kurtulabilirmiş diyorum.
 
@Alpamis Hasan bak bu olayı unutma sonra iş çıkarma başımıza ateşi cehennem kılıcı enma kesiyor diye :ehe:
Zaten tekniği çaldığını söylüyor yahu. Her şeyi Enma ile yapacaksa Zoro diğer kılıçları bıraksın zaten. Ama Zoro fanları beklediğini alamadılar bu bölümlerde daha farklı Zoro bekliyordular adım gibi eminim. Bakma fazla yazmıyorum bu konu hakkında ama Killer ile ortak atak yapıp adam akıllı bir yara veremediler boğazına.

Purgatory Zoro'nun en güçlü ataklarından biri. Ama ben Kamazo'ya yaptığı Purgatory'i daha güçlü görsem de öyle abartılacak kadar fark olduğunu da düşünmüyorum. Bu Purgatory 60 gücündey idiyse Kamazo'ya yaptığı 100 gücünde idi.
 
Roger ile ne zaman dövüştü ki acaba. Tanrı Vadisi savaşı zamanı meyvesi de yokmuş.
Ben bu isimlerle direkt dövüştüğünü bile düşünmüyorum. Daha önce yazmıştım bu isimler hayali olan "Korsanlar Kralı" lakabına en yakın isimlerdi. Bana kalırsa bu hayalin temelini de bu ünvan oluşturuyor. Orada benimle dövüş

Yoksa Roger'ın zirvesindeyken muhtemelen Oden'den bir kaç kat daha güçlü hali Kaido'yu yok ederdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık