Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1000 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşının intikamı için geri dönmemiş adama nasıl gömüyorsam arkadaşını arkasında bırakan lütfüye de öyle gömerim, Lütfü benim için bir anlam ifade etmiyor zaten, bizde silgi sağlam siler ;)
Aynı yere koymaya çalışma la :d
Biri denizde eski tayfasıyla vakit kazanmak için izin istedi diğerinin çorbasını yapmışlardı.
Bu arada Neptüne arkadaşımsın deyip sahip çıkanlar karşısına Kaido çıkınca yetişkin bezini değiştirip yatışa geçmiştir. Boşuna kral olmuyor bazıları :)
 
Kaido tekrar söyle diye bulaşıyor Luffy'e. Luffy takmıyor bile sonra Kinemonla sohbet edip bir dönüyor Kaidoya hop bir koyuyor Kaido pert abiiiiğğ hayal ettiğimden bile iyi sahne şerefsiz oda beni iyi gazladı.
 
Rebecca'dan iyidir Kin ya... Rebecca'yı ne zaman görsem o kıyafetlerin içinde kendimi istismarcı gibi hissediyordum. Kin'e bakınca hiç öyle hissetmiyorum aksine gurur duyuyorum adamla.
Ne bileyim ya. Ülkemizi koru da demesin yani. :/ Beklenenden fazlasını yaptılar zaten. :D

Then Yamato explains to Momonosuke what Oden said in his journal regarding how the new generation of strong pirates will emerge to defeat Kaido 20 years in the future.

As she narrates, we see Luffy reaching the top floor of Onigashima to find Kid is already there, and Law used his powers to get there as well. Then we see Luffy, Zoro, Kid, Killer y Law in front of Kaidou and Big Mom in an epic double spread.


İronik ve güzel bir geçiş olmuş. ;)

Marco da King ve Queen'i tutuyor. Cidden farklı bir sağ kol.
 
Kinemon, utanmana gerek yok aslanım! Siz kaç sayı koskoca imparatoru oyalayıp komutanlarından birini indirdiniz. Asıl utanacak biri varsa, diğer imparatorun da Kaido'ya katılmasına engel olamayan müttefiklerinizdir!!!
Kınlar orada ölmeliydi, hepsine sahne sahne ayırıp ölümlerini destansılaştırırdı, seriye biraz ciddiyet gelirdi :bilmem:
 
Luffy ciddi şov yapmış bölümde ya. İki imparatoru iplemeyip de Kin'emonlar'ın yanına yürümesi efsane.
Sanırım Luffy ve Roger'ın söyledikleri sözleri yine göstermiyor. Acaba hayallerine ulaştıktan sonra teslim olacaklarına dair bir şey olabilir mi? Ya da çocuk yapacaklarına? Roger hayaline ulaştıktan sonra neler yapmıştı, onlara bakmak lazım. Benim aklıma bunlar geldi. Yamato da ağladığına göre...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık