Bence de o kısım oldukça saçma. Zaten Luffy'le ülkeyi kurtarması için anlaşma yapmadı mı bu adamlar? Anlaşmanın şartlarından birisi zaten Luffy'nin ülkeyi koruması oluyor. Arlong'dan beri Luffy şapkayı takacak bi kafa buluyor kendine. Kin'de nasibini aldı.Ne bileyim ya. Ülkemizi koru da demesin yani. :/ Beklenenden fazlasını yaptılar zaten.
Then Yamato explains to Momonosuke what Oden said in his journal regarding how the new generation of strong pirates will emerge to defeat Kaido 20 years in the future.
As she narrates, we see Luffy reaching the top floor of Onigashima to find Kid is already there, and Law used his powers to get there as well. Then we see Luffy, Zoro, Kid, Killer y Law in front of Kaidou and Big Mom in an epic double spread.
İronik ve güzel bir geçiş olmuş.
Marco da King ve Queen'i tutuyor. Cidden farklı bir sağ kol.
Beckman gözükene kadar.Marco en güçlü sağkol konusunu kapatmıştır.
Haberi yok ki bu plot armorla afterlife denilen şeyi kendisi göremeyecek. Şaka gibi Yonkou karşılaşmasından canlı çıktı adam. O kadar da sinirlendirdi Kaidoyu.I cannot face Oden-sama in the afterlife anymore.
Olum şu gereksiz muhabbetle konuyu baltalama ne güzel gaz bölüm gelmiş.Aynı yere koymaya çalışma la :d
Biri denizde eski tayfasıyla vakit kazanmak için izin istedi diğerinin çorbasını yapmışlardı.
Bu arada Neptüne arkadaşımsın deyip sahip çıkanlar karşısına Kaido çıkınca yetişkin bezini değiştirip yatışa geçmiştir. Boşuna kral olmuyor bazıları
Görselde luffy'nin herhangi bir uzvu yok sanırım. Bana yere yatmış kaido gibi geldi.
Reisin boynuzu o kadar büyük değildi ya sanki. Umarım değildir zaten görsel şölen bekliyorum ben.Boynuz o Kaido'nun.
Yani eskiden cidden cool sahneyken 2020'de aşırı edgy kalıyor. :/Bence de o kısım oldukça saçma. Zaten Luffy'le ülkeyi kurtarması için anlaşma yapmadı mı bu adamlar? Anlaşmanın şartlarından birisi zaten Luffy'nin ülkeyi koruması oluyor. Arlong'dan beri Luffy şapkayı takacak bi kafa buluyor kendine. Kin'de nasibini aldı.
Resimdeki Kaido'nun boynuzu bence.
Eğer şu hortum Luffy'nin koluysa görsel olarak G4'dan bile daha garabet bir şey geliyor.