Luffycilerin konuşma zamanı Ben demedim mi lennnn ? Bu ileri silahlanma normal bir power up değil. Basic halinde bile hayvani G3, G4 ile harmanlarsa İmparator tokatlar diye.
Utan biraz utan da doğruya dönBeyazbıyık'la lütfüyü karşılaştırmam bile o olayı balığı ardında bırakırken ardımda bıraktım, sütlü pekmez
Ver müziğiLuffy actives Gear 3, then we see flashes of Wanokuni characters' faces and voices until now (Momonosuke, the Red Scabbards, Yasuie...). Then Luffy uses a new attack called "Gomu Gomu no Red Rock" (ゴムゴムの業火銃拳 (レッドロック)) to punch Kaidou in the face. Kaidou's face is on fire as he falls down.
Red hawk'ın daha büyüğü gibi bir şey galiba.Kesinlikle. Rock magmadan geliyor. Yeni saldırı için Akainu + Ace karması diyebiliriz.
Bıyıkçıların gözü yaşlıRebecca sen misin? :/ Her şey güzel de, Kin'emon'a da söyletme bunu artık.
Kinemon: “I’m so ashamed!
I cannot face Oden-sama in the afterlife anymore.
Luffy-dono, can I ask you to bear the burden of Wanokuni for us?”
Luffy: "Of course I will do! This is my friend's country!!"
Arkadaşının intikamı için geri dönmemiş adama nasıl gömüyorsam arkadaşını arkasında bırakan lütfüye de öyle gömerim, Lütfü benim için bir anlam ifade etmiyor zaten, bizde silgi sağlam silerUtan biraz utan da doğruya dön