Doğru bu sahneye unutmuşum. Ama bence Urouge ve Bege, Law yada Kid olmayacak.Genç olmak da bu durumda fazla subjektif hale geliyor. Örneğin Yamato gençler denize açılıp isim yapıyor mu diye sorduğunda Ace Bege'den de bahsediyor.
Doğru bu sahneye unutmuşum. Ama bence Urouge ve Bege, Law yada Kid olmayacak.Genç olmak da bu durumda fazla subjektif hale geliyor. Örneğin Yamato gençler denize açılıp isim yapıyor mu diye sorduğunda Ace Bege'den de bahsediyor.
Vurduktan sonra Luffy öyle diyor sanirsam big mom. Demek ki ayilmis kaido. Hadi luffy'ciler sevininne yani , big mom gelecegimi görüyor.. nasıl bir dizilim sıra bu anlamadım... daha luffy vurmadan BM bu cümleyimi kuruyor..? nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakçaa
Ace'in buradaki konuşmasından Cavendish'in gazeteleri meşgul ettiğinden bahsetmiş ama kendi yorumuyla da ben ayrı seviyedeyim diyor yine de diğerlerinin isminden bahsediyor.Doğru bu sahneye unutmuşum. Ama bence Urouge ve Bege, Law yada Kid olmayacak.
Bu doğruysa tüm dengeler değişir.Ace'in buradaki konuşmasından Cavendish'in gazeteleri meşgul ettiğinden bahsetmiş ama kendi yorumuyla da ben ayrı seviyedeyim diyor yine de diğerlerinin isminden bahsediyor.
? Nasıl yaniBu doğruysa tüm dengeler değişir.
Neden bahsettiğini anlamadım kanka ayak uydurmak için öyle yazdım.? Nasıl yani
Bu arada Toughest'çı arkadaşları buraya davet ediyorum. Burada Ace ne demek istemiş?
Burada Ace aralarındaki en başbelası anlamında kullanmış "toughest" kelimesini.? Nasıl yani
Bu arada Toughest'çı arkadaşları buraya davet ediyorum. Burada Ace ne demek istemiş?
En iyi sırıtışlarından birini yapacakBakalım zoro reisin pis sırıtışlarından birini görecekmiyiz yonko karşısın da.