Genç korsan diye bir cümle görmedim ben. Oda novaları ayırdı Sanji nova değil cümlesine yorum yaptım.Genç korsan demiş. Süpernova ile pek alakası yok. Bege genç değil yani o söz kapsamaz onu. Kapsasa Wano'ya gelirdi zaten.
Genç korsan diye bir cümle görmedim ben. Oda novaları ayırdı Sanji nova değil cümlesine yorum yaptım.Genç korsan demiş. Süpernova ile pek alakası yok. Bege genç değil yani o söz kapsamaz onu. Kapsasa Wano'ya gelirdi zaten.
Spoilerda yazanı tartışıyorsunuz sandım pardon.Genç korsan diye bir cümle görmedim ben. Oda novaları ayırdı Sanji nova değil cümlesine yorum yaptım.
Evet.Ama Usoop açarsa güzel olur.Tayfada hala 3+ Jinbei mi silahlanma hakisi biliyor ?
Mangada olmayıp animede eklenmiş diye bir şey demek istemiyorum ama Page one' a benzemem diyen birisinin ciddi olmadığını söylemen çelişkili. Drake baya da ciddiydi orada.Luffyde kaidoyu g3 ile aldı kaido nasıl ciddi değilse drakede ciddi değildi zaten diyor ben page one benzemem.
Bilinen öyle. Gönül isterki savaş sırasında flashback yapıp Zoro veya Luffy’nin bunlara nasıl haki kullanıldığını göstersin.Tayfada hala 3+ Jinbei mi silahlanma hakisi biliyor ?
Genç olmak da bu durumda fazla subjektif hale geliyor. Örneğin Yamato gençler denize açılıp isim yapıyor mu diye sorduğunda Ace Bege'den de bahsediyor.Genç korsan demiş. Süpernova ile pek alakası yok. Bege genç değil yani o söz kapsamaz onu. Kapsasa Wano'ya gelirdi zaten.
Kaido da luffy gördüğünde çok sinirlenmişti sonra g3 ile catlinganla kum torbasına döndü asıl mesele ciddiye alıp almamak zoroda ilk başta monetle başabaş gitti sonra korkudan monet birleşemedi.Mangada olmayıp animede eklenmiş diye bir şey demek istemiyorum ama Page one' a benzemem diyen birisinin ciddi olmadığını söylemen çelişkili. Drake baya da ciddiydi orada.