Bu renkli sayfanın tam hali yok mu?
Öncesini kastediyorum. Ts sonrası animasyonlar da Wano'dan iyiydi bu arada.Eski animasyon derken umarım TS sonrası donuk ve kalitesiz olanı kastetmiyorsundur.
Şu Roger ve Luffy'nin söylediği söz ne olabilir diye bir konu açılsa güzel olur aslında.Bölümde Luffy dışındaki kısımları yorumlayacak olursam:
1)Ace ve Yamato'nun Luffy hakkındaki konuşmaları. Ve hala bilmediğimiz Luffy'nin KK olmak dışındaki veya onunla bağlantılı hayali ne? Arada muhabbeti geçince acaba bir yerde açıklandı da ben mi gözümden kaçırdım samıştım ama daha açıklanmamış. Bu laf da silüetlenir mi be!!! 100. bölümün şerefine söyletsen ne olurdu Oda Sensei sorarım sana. Ayrıca Ace'e yaşam kartını Yamato'nun vermesi güzel detaydı.
2)Ace'in içki içmek istediği büyüük adamın babası olduğunu bilmemesi çıkmazı duygulandırıcı bir andı.
3)Marco Reis... Beyazsakal Korsanları boşuna en güçlü tayfa değildi dedirtern bir sekanstı.
4)En Kötü Neslin Sahneye girişi.
5)Sishiye hakkının teslim edilmesi.
6) Son olarak AAH AH! Oden-Sama bu günleri göreydi be! Biz boşuna demiyoruz Oden-Sama'nın Yolu Luffy'nin, Luffy'nin Yolu Oden-Sama'nın yoludur.
Smoker bölüm 4 Ocak'ta çıkmayacak mıydıQueen'in içinde mekanik bir aksam var sanırım. Boynuna dikkat edin.
Wano'nun animasyonu TS' sonrasından daha kaliteli.Seride ki şuana kadar en iyisi bile olabilir.Öncesini kastediyorum. Ts sonrası animasyonlar da Wano'dan iyiydi bu arada.
Evet, ama erken sızdırıldı. Biz de beklemiyorduk.Smoker bölüm 4 Ocak'ta çıkmayacak mıydı
Beğeniyorsan saygı duyarım. Abartı parlak animasyonlar bana göre değil.Wano'nun animasyonu TS' sonrasından daha kaliteli.Seride ki şuana kadar en iyisi bile olabilir.
Luffy yenecektir'de lucci savaşı gibi uzun sürecek ve en son aklında dokuz kızılkının hali aklına gelecek ve yenecek ama büyük darbeler alacatır şahşi fikrim