Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1000: Hasır Şapkalı Luffy

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    400
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fazla epik. Uzun zamandır OP'den tat almıyordum, benim için alışkanlık olmuştu. Hatta takip etmeme forum sebep oluyordu, arada buraya sardıkça birikmiş bölümleri okuyup güncele geliyordum. Ama bu bölüm beni OP'yi sevdiğim günlere götürdü, hatıralarımı canlandırdı. Uzun zamandır ilk defa OP okuduğum için bu denli mutlu oldum. Oda kendi kaleminin üzerine çıkmış. Odak çatıya döndüğü andan itibaren yirmi yıllık tecrübesini konuşturmuş resmen. Oradaki atmosfer beni içine çekti. Bu yaşımda bir manga panelinden bu denli etki alabileceğimi düşünmezdim. Ama atmosferin ağırlığını ve gerilimi bana yaşattı, okuyucuya bunu aktarmak büyük başarıdır. Deyim yerindeyse ortamdaki kral hakiyi omuzlarımda hissettim.


Çatıya geçiş anından itibaren panellerin açılarından tut, karakterlerin aldığı pozisyonlara ve tavırlarına her şey muazzam. Öyle ki serinin klişeleri bile o kadar fazla rahatsız etmedi. Luffy'nin prensesi kurtarma öyküsünden tut, 1000. kez söylediği korsanlar kralı olacağım lafını bile görmezden geldim, sahneler bir şekilde yedirdi. İki canavarın karşısına çıkan beş tane yiğit, bir destan anlatımı gibi. Kaido ve Big Mom'u ilk defa böyle aura verirken hissettim. Ardından Luffy'nin direkt olarak Kinemon'a gitmesi ile duygusal bir sahne. Diğer tarafta üzerlerinde Azrail'in gölgesi dolaşırken ki Kid'in vurdum duymazlığı ve koca topları. Law'ın ben zaten ölmüşüm, uzatmaları oynuyorum rahatlığı. İki yonko karşısında bu kadar rahat olacak yüreklilikleri bile ayrı bir tat. O iki üç panel serinin en efsane sahneleri olabilir bence. Damardan altın vuruş almış da bulutlara uçmuş gibiydim. Sanji'nin düğün pastasından tatmış. Nami ve Robin'i çıplak görmüş gibiydim. Bana külfet olmuş OP'dan tekrar eski tadı aldıran Oda'yı alkışlıyorum, ben 1000. bölümü beğendim. Bir daha böyle duygular yaşatacağını da sanmam ama 2 3 kere verse yeter. Rocks savaşı, Luffy vs Teach savaşı ya da gizli sırlardan biri vs. Neyse son olarak O ÇATIDA KAN GÖRÜYORUM! KOLLAR KOPSUN! GÖZLER YERİNDEN ÇIKSIN! DİŞLER DÖKÜLSÜN!KEMİKLER PARÇA PİNÇİK OLSUN! ÖLÜMÜNEEE DÖVÜŞ VAR ÖLÜMÜNEEEEEEEE!
Ahahah yazdıklarında çok haklısın ama bunun bence etkisi şu sabah kalktın vay anasını satayım 1000 bölüm çıkmış heyecandan uçuyorsun yani ne kadar kötü bölüm olsa bile off 1000 bölüm lannn diyon nolcakkk :D Bence böyle yani dediklerinde haklımısın evet sahneler güzel luffy ağır abi tarzında hatta 2 younko arasından bi anda geçmesi ve ikisininde arkasına bakması burası çok ciddi yani nasıl yani oluyolar 2 side ondan epik. Koskoca bigmam nerdeyse luffy secde edecek lan kaido sana nasıl vurdu offff bana vurduğu zaman hiç bişey yapamıyordu düşüncesi saldı bigmamı :D gözünü yiyim luffy yapacak :D Not olarak Luffy harici yukarıda bulunanlar eğer luffy gelmeseydi zaten kınlar gibi olurdu durumları. Kid ne yaptı oda mı gelişti :DD hadi zoro anladık kılıç mılıç aldı yani hepsi çöp luffy forover:D
 
Arkadaşlar, bölümde yerde malak gibi yatan kınlar da vardı, görmediniz sanırım. Öyle bir hava oluştu ki sanırsın dövüş böyle başladı diye böyle devam edecek. Kaldı ki kınlar bir tek Kaido ile karşılaştılar. Şu an bir de Mom var. Killer ve Law ile düşüşler başlar. Yardıma ihtiyaç duyulacağı kesin. İlk gelecekler de Marco ve Sanji olacaktır.
 
Şimdi fan gözlüklerimizi çıkarırsak tabi kide 1000. bölüm için sıradan bir bölüm. Ama Luffy fanısın seviniyorsun. O yüzden beğeneni de beğenmeyeni de anlarım.
 
Ben de bölüm açılmıyordu yeni açıldı okudum dehşet bir bölüm haftaya ara olması biraz üzücü ama bu bölüm yeterince ilerleme oldu bir sonraki bölüm bu katı ve bu olayı göstermezler bence
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık