Law Zoro'nun yancısı lan, çok yanlış bi yorum olmuş bu.
Law Zoro'nun yancısı lan, çok yanlış bi yorum olmuş bu.
Apoo durumuyla aynı değil. Apoonun karşısında kim olursa olsun gücünü bilmediği için darbe alıyo. Kizaru bile logia olduğu için hasar almadı. Marcoya gelirsek... King ve Queenin Marco hakkında bilgisiz olma ihtimali zaten yok. Adam hem bizim aynı tiere koyduğumuz adamı hem de onun bi alt elemanını durduruyo. Ben buna nasıl şu saatten sonra "Kingle ortalama aynıdır" diyeyimMarco gücünü kullandı diye bu ikisinden net üstün oluyorsa Luffy ve Zoro'yu yaralayıp, Kid de dahil hepsinin kulaklarını tıkayıp kaçmalarına sebep olan Apoo'yu nereye koyacağız acaba? xD
Genel olarak söylüyorum. Marco çok sağlam ama bir sahne üzerinden değerlendirme yaparsanız üzülürsünüz. :/
Adamsın endişen için.. Ama iyiyiz bakalım ejder mejder dönüşcez heralde.Öpüyom.Özür dilerim abi b- ben sen öyle darbe yiyince endişelendim.
Sorun onlarda değil zaten... Marco çok güçlüKatakuri hak ediyor mu ? La bu King size ne yaptı
Aman abi dikkat et bak bizim oğlan sinirli görüyon. Bende öpüyom abi.Adamsın endişen için.. Ama iyiyiz bakalım ejder mejder dönüşcez heralde.Öpüyom.
Law da yalnız.Hadi jinbei ve marco eski jenerasyon malum odenin kehanete uymuyor.Ama şurda Drake ve Germa Kapsüllü Sanji vs sırıtmazdı.Kid yalnız kalmasın diye yanına yancı çizmiş işte
Adam sırtında dead meatle buralara kadar gelmiş. Bence sen hakkını yiyorsunLaw Zoro'nun yancısı lan, çok yanlış bi yorum olmuş bu.
2 vs 1 devam ederse çok kısa sürede ankadan yapılma bir futbol topunun nasıl olabileceğini görmüş olacağız. Garp zamanında voleybol versiyonunu göstermiş olsa da futbolu da merak etmiyor değilim.Millet adam asmaya yer arıyor ya bir sonraki bölüm Marco iki tökezlesin King şov başlar forumda.
Marco'nun Zoro'yu çıkarması gerekiyordu o yüzden sorun yaşamadan çıkardı. Şimdi dövüş vakti ve King ile Queen'in Marco'ya baskın gelme zamanı. Bu durumda Drake ve Sanji öne çıksa gerek.Marco gücünü kullandı diye bu ikisinden net üstün oluyorsa Luffy ve Zoro'yu yaralayıp, Kid de dahil hepsinin kulaklarını tıkayıp kaçmalarına sebep olan Apoo'yu nereye koyacağız acaba? xD
Genel olarak söylüyorum. Marco çok sağlam ama bir sahne üzerinden değerlendirme yaparsanız üzülürsünüz. :/