Joy Boy olmadığını söylemiyor o kişinin diye biliyorum.Sadece wano savaşından haber vermiş.O son büyük savaş olayı başka.Joy boy da diyemez artık kimse. Zoro da seçilmiş kişi :d Kitapta yazıyor aha
Joy Boy olmadığını söylemiyor o kişinin diye biliyorum.Sadece wano savaşından haber vermiş.O son büyük savaş olayı başka.Joy boy da diyemez artık kimse. Zoro da seçilmiş kişi :d Kitapta yazıyor aha
Dalga geçmek hakkındır ama ciddi ciddi diğer karakterlerin biletlerini kesmek için çok erken daha. Marco ikisinden de güçlüdür tabi ama arada büyük bir fark olmaz.Marco cidden King ve Katanın çok üstündeymiş. Zamanında ayıp etmişim adama...
Abi iyi misin? kafan nasıl?Bölüm geldi yeni okudum. Şoktayım şokk.
Bilet kesmiyorum ama şuandan itibaren benim için YC1, YC2, YC3 diye yaptığımız sınıflandırma bitmiştirDalga geçmek hakkındır ama ciddi ciddi diğer karakterlerin biletlerini kesmek için çok erken daha. Marco ikisinden de güçlüdür tabi ama arada büyük bir fark olmaz.
nE valla şu an %50, Law yakalayıp iki kollu Gamma Knife yapsa biter direk.% hesaplamalarında yetkinliğin var mı senin kardeşim? Hesaplamayı işin uzmanlarına bırak ve halkı yanlış bilgilendirmekten de vazgeç.
Bu bilet kesmek işte MF okuyor olsak Marco Kizaru karşısında şov yaptığında amirallerin biletini kesecektin demek ki.Bilet kesmiyorum ama şuandan itibaren benim için YC1, YC2, YC3 diye yaptığımız sınıflandırma bitmiştir
Bu bölüm olmamalıydı...Abi iyi misin? kafan nasıl?