Law'ın kınları taşıdığı panel bana işlediği tüm antipatik hisleri sildi süpürdü. Inanılmaz havalı değil miydi?? Yoksa sorun bende mi?
Bu bilmediğimiz yan, reenkarne olayına bağlanacaksa eksik kalsın.Yok bu gerçekleştirilebilecek bir ideal gibi bir şey geldi bana. Luffy'nin bilmediğimiz bir yanı çıkacak gibi geliyor nedense.
Sen komik olduğunu mu sanıyodun kardeş. Benim için one piece bitmiştir.Abi iyi misin? kafan nasıl?
Kid yalnız kalmasın diye yanına yancı çizmiş işteHer şey tamam cool badass 10 numara lakin killer ne abi.O adada müttefiklerden killerden çok daha fazla o tabloya girmeyi hak eden insanlar var.Oda killerı kim bilir ne için oraya çıkardı görücez.
Marco gücünü kullandı diye bu ikisinden net üstün oluyorsa Luffy ve Zoro'yu yaralayıp, Kid de dahil hepsinin kulaklarını tıkayıp kaçmalarına sebep olan Apoo'yu nereye koyacağız acaba? xDBu bilet kesmek işte MF okuyor olsak Marco Kizaru karşısında şov yaptığında amirallerin biletini kesecektin demek ki.
Bilemicem. Ama Marco kesinlikle Kingle aynı tierde bulunmayı hak etmiyor. Beckman da hak etmeyecektir büyük ihtimalleBu bilet kesmek işte MF okuyor olsak Marco Kizaru karşısında şov yaptığında amirallerin biletini kesecektin demek ki.
Katakuri hak ediyor mu ? La bu King size ne yaptıBilemicem. Ama Marco kesinlikle Kingle aynı tierde bulunmayı hak etmiyor. Beckman da hak etmeyecektir büyük ihtimalle
Özür dilerim abi b- ben sen öyle darbe yiyince endişelendim.Sen komik olduğunu mu sanıyodun kardeş. Benim için one piece bitmiştir.
Millet adam asmaya yer arıyor ya bir sonraki bölüm Marco iki tökezlesin King şov başlar forumda.Marco gücünü kullandı diye bu ikisinden net üstün oluyorsa Luffy ve Zoro'yu yaralayıp, Kid de dahil hepsinin kulaklarını tıkayıp kaçmalarına sebep olan Apoo'yu nereye koyacağız acaba? xD
Genel olarak söylüyorum. Marco çok sağlam ama bir sahne üzerinden değerlendirme yaparsanız üzülürsünüz. :/