Hiç tekledikten sonra amirale kafa atan adam görmemiştim helal olsun. Oto pilot var heralde.İki komutanı tutan Marco’yu tekleyen Garp reis. Seni de unutmadık.
Hiç tekledikten sonra amirale kafa atan adam görmemiştim helal olsun. Oto pilot var heralde.İki komutanı tutan Marco’yu tekleyen Garp reis. Seni de unutmadık.
Kral gün geçtikçe daha da değerleniyoİki komutanı tutan Marco’yu tekleyen Garp reis. Seni de unutmadık.
Marco Tiç ile kapışmış birisi, King ve Queen'i bi anlığına durdurması normal. Fakat Marco'nun handikapı var. Meyvesi kendisini iyileştiriyor ama atakları rakibini de iyileştiriyor Bu yüzden Kizaru'ya zarar veremedi... Vista ile beraber Akainuyu kestiklerinde yanlışlıkla iyileştirdi mesela :S Tiç ile kapışırke bile aynısı oldjflslf şaka şaka ama bence güzel troll olurdu, vurdukça rakibini iyileştirmek.Yc1 ve Yc2 saldırıyo Yc1 durduruyo. Kendi tarafında olan Yc1e durmadan sataşan Yc2, "Bu herif yenilmez mi?" diyor... Savaş durumunda elbette ikisini alamaz ama ikisini aynı anda durdurabilmesi benim için Marcoyu bir üst levele atmıştır.
Dragon fanısın sen, tek atmadan falan anlamazsın boşver :SHiç tekledikten sonra amirale kafa atan adam görmemiştim helal olsun. Oto pilot var heralde.
Oğlum bari trolleseydin bu ne biçim cevap sdşlfjdşlsfjDragon fanısın sen, tek atmadan falan anlamazsın boşver :S
O yumruktan sonra haddini bilmesi yeter lan. Çirkef gibi iyileşiyor Garp, Wb gücünde biri buna cinnet geçirip abanmadığı müddetçe tek yemez zaten.Hiç tekledikten sonra amirale kafa atan adam görmemiştim helal olsun. Oto pilot var heralde.
Datte reisin dediği gibi rage modda tek atabileceğini gösterdi -bence-. Tek atmadı tabi.Oğlum bari trolleseydin bu ne biçim cevap sdşlfjdşlsfj