Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1000: Hasır Şapkalı Luffy

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    400
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy İmparator olmazsa arc sonu. 2v5 yatar..

O zaman Luffy, Zoro, Kid, Law ve Killer vs Kaido olur. Böyle de Kaidoya haksızlık olur. G3 yüzüne vurunca kuduruğa döndü. Law Gamma Knife Zoro yarık yeri Enma ile açıp Luffy G4 ile koyarsa insafsızlık olur Hamsiciğe
 
ooooo amaneden geldi, hoş geldi. talebe göre yazacaksan, kimse bölmesin savaşı bir de sanji'yi rica ediyorum daha fazla ezikleme :oleyo2:
Sanji özgür iradeli bir karakter, kendi sulanıyor, benlik durum yok. :oleyo2:

5 yıl olayını bozmayacak şekilde ne kadar uzuyorsa uzasın ki Savaşa doyalım.

Bölmez. Ha linlin değişik karı sağı solu belli olmaz.
Hallederiz.
Hemşehrim analiz yap analiz
Analizlik bir şey yok ya. @Alcatraz ve @Solid Snake güzel yazmışlar.

Başkası yazdıysa da ben görmedim, zaten bu aralar giremiyorum pek foruma. Kimse ulen ben kötü mü yazdım diye alınıp gücenmesin. :(
Dönüp Big Mom'a da bir tek atıp arc'ı kapatmıyor mu? Tam o sırada adaya gelen Teach'e de bir tek. Gelen Akainu'ya da bir tek, hop oradan ver elini Laugh Tale. IM'le orada karşılaşıyorlar, ona da bir tek. OP biter.
Oooh. Önüne gelene dek. Red Line'a tek. One Piece'e tek.
 
Argümanın bu mu pfff...

Huf Huff yoruyorsun beni Yamao

G3 ve G4 arası dağlar kadar fark var mı ? Var.

G3 Kaidodan kan aldı mı ? Aldı.

G4 hayli hayli alır mı ? Alır.

Luffynin geleceği görebilecek seviyede bir görüş hakisi var mı ? Var. Kaido ve Linlin'in görüş konusunda zayıf olduğu bariz mi ? Bariz.

E bende sorarım Luffy yanında neden bir imparator götüremesin ? E ben bir daha sorarım Luffy hangi arc bosunu en sonunda tek başına indirmedi ?

Diğer karakterler hakkında sorularım da Elimizde İç organ delen bir Gamma Knife yok mu ? Var.

Dof gibi her karakter iç organlarını da meyvesiyle iyileştiremez.

E Peki Kaidoyu kesicem diye bilenmiş bir Kılıç ustası yok mu elimizde ? Var.

Peki bu kılıç ustasını öyle ya da böyle bayıltmış bir başka sağ kol yok mu ? O da var. (Zoro handikaplıydı da Killer çok mu sağlıklıydu)

Son olarak bu büyük savaşta sağ koluda yanında bulunan bir Kid gerçeği yok mu ? Var. Luffye bu kadar iş yaptırıp onu çok geri plana atmaz. Hele o yerdeki Kidin pozu ofofof neyse konuyu dağıtmayalım.

Law Shambles saldırısıyla Dof gibi aşırı kıvrak bir karaktere bile süpriz saldırı atabilmiş bir isim ki Doflamingo Lawın yeteneklerini her şeyini çok iyi biliyor. Shambles Takt her türlü saldırısıyle bana göre bu savaşta Zorodan daha etkili olacak. Kısaca 2 v 5 İmkansız değil üzülecek olanda sizsiniz.

"Ben Kaidoyu yenemesemde Yeni nesilin başını çekecek isimler Kaidoyu al aşağı edecek." Yani Oden ne Amiral demiş ne de İmparator.


2 v 5 biter bu savaş. Linlini öldürmek istemezse daha farklı çıkar aradan.
Argüman değildi benimki...

Senin dediğin kadar kolay olcaksa ne güzel ama bu benim ihtimal vermediğim senaryo.

Kan almak? Tam liste verelim mi? Gerçi sen benden daha iyi biliyorsun. Kaidoya çığlık attıranlar filan?

G3 kan almış aferin bunu yapan 9 kişi daha tanıyorum ben. Bi zahmet G4 fazlasını yapsın. Peki G4 o 9 kişinin toplamını yapabilir mi? Luffyi şuanda amiral seviyesi gören biri için evet ama 3 aşağı 5 yukarı Marco, Beckman seviyesi olarak gören ben için ne yazık ki hayır.

Linlinin kanı akmıyo. Geleceği görememesi buna engel mi? Kaido delik deşik oluyo yine ayağa kalkıyo bir şey olmamış gibi. Karakter verdiğin hasarla devrilmezse durum farklı. Darbelerden kaçar evet ama karşı taraf kolay kolay devrilmiyosa bu sadece zaman kazandırır. Şuanda Luffyden ağır sarsacak bir saldırı gördük mü? Bu bölüm müydü? Pardon. Kaido kaç salise sonra ayağa kalkar acaba? Tek sahneyle yükselmek ne kadar doğru?

Linlinden kan akmıyo kan. Ne delinmesi ne iç organı?

Kılıç ustamız kessin kesmesine de aman kendisi sopalanmasın :) işin o boyutu da var. Kaido 1 kesiğe gitmez ama Zoro bir sopaya adanın dışına...

Killerın balta Linlinin de omzunu delcek sanırım hellalalalalllll kahkahalarıyla beraber vücuduna bomba işlemeyen kadını deşçekmiş reis. Uff ağırlığa bak bee

Kidle ilgili de sorunum yok. Zarar vermez de demiyorum. Ama sen bu adamları böyle bölersen verdiklerinden daha fazla zarar alırlar. İşin komik yanı karşı tarafa bir şey olmaz, bunlar Doffun ayağı altında kalmış Law gibi ağlamaya başlar.

Law eğer ah enerjim bitti ah kolum koptu ah öldüm ah bayıldım demezse Linlin ve Kaidoyu geçirsin birbirine yoksa "şansları yok"

Kınlarda Luffy edecek adam olmadığında haklısın ama 9 kişinin toplamı Zoro, Kid, Law, Killer etmiyo mudur sence? 4ü Killerın muhattabı değil. En güçsüz ikisini alsan Killerı alır. Kaldı 7 de. E 4ü zaten yc2 dediğimiz tipleme +3. Kid, Zoro, Law toplamı bu 7 kişiden ne kadar güçlü olabilir? 9unun toplamı Kaidonun can sıkıntısını anca giderdi. Kaido ağababa gibi hala duruyo. Bu 4ü ne derece fark yaratabilir? Hadi üstüne Luffy ekle yine 2 yonkou yok lan. Nasıl var? Nerde var? Luffy rüyasında mı amiral oldu? Rüyasında mı yonkou olcak?
 
Yanlız şunu da itiraf etmek gerek. Kid 1v1 de Lawı yiyecek güçte olsa da Law bu savaşta Kidden daha önemli. İmparatorlara süpriz atak yaptıracak adam o. Sevin sevmeyin o meyve tam toplu savaş için. Ben bu topa pek girilmesini istemem ama ölürse falan o ameliyatla günü kurtarabilir. Bu da ne kadar tatmin eder bilemedim.
 
Yanlız şunu da itiraf etmek gerek. Kid 1v1 de Lawı yiyecek güçte olsa da Law bu savaşta Kidden daha önemli. İmparatorlara süpriz atak yaptıracak adam o. Sevin sevmeyin o meyve tam toplu savaş için. Ben bu topa pek girilmesini istemem ama ölürse falan o ameliyatla günü kurtarabilir. Bu da ne kadar tatmin eder bilemedim.
Sakin ol champ, mesaj atma hızına yetişemiyoruz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık