Hayal kırıklığı yaşayacaksın.
Argümanın bu mu pfff...
Huf Huff yoruyorsun beni Yamao
G3 ve G4 arası dağlar kadar fark var mı ? Var.
G3 Kaidodan kan aldı mı ? Aldı.
G4 hayli hayli alır mı ? Alır.
Luffynin geleceği görebilecek seviyede bir görüş hakisi var mı ? Var. Kaido ve Linlin'in görüş konusunda zayıf olduğu bariz mi ? Bariz.
E bende sorarım Luffy yanında neden bir imparator götüremesin ? E ben bir daha sorarım Luffy hangi arc bosunu en sonunda tek başına indirmedi ?
Diğer karakterler hakkında sorularım da Elimizde İç organ delen bir Gamma Knife yok mu ? Var.
Dof gibi her karakter iç organlarını da meyvesiyle iyileştiremez.
E Peki Kaidoyu kesicem diye bilenmiş bir Kılıç ustası yok mu elimizde ? Var.
Peki bu kılıç ustasını öyle ya da böyle bayıltmış bir başka sağ kol yok mu ? O da var. (Zoro handikaplıydı da Killer çok mu sağlıklıydu)
Son olarak bu büyük savaşta sağ koluda yanında bulunan bir Kid gerçeği yok mu ? Var. Luffye bu kadar iş yaptırıp onu çok geri plana atmaz. Hele o yerdeki Kidin pozu ofofof neyse konuyu dağıtmayalım.
Law Shambles saldırısıyla Dof gibi aşırı kıvrak bir karaktere bile süpriz saldırı atabilmiş bir isim ki Doflamingo Lawın yeteneklerini her şeyini çok iyi biliyor. Shambles Takt her türlü saldırısıyle bana göre bu savaşta Zorodan daha etkili olacak. Kısaca 2 v 5 İmkansız değil üzülecek olanda sizsiniz.
"Ben Kaidoyu yenemesemde Yeni nesilin başını çekecek isimler Kaidoyu al aşağı edecek." Yani Oden ne Amiral demiş ne de İmparator.
2 v 5 biter bu savaş. Linlini öldürmek istemezse daha farklı çıkar aradan.