Luffy nereye bir imparator götürüyor ya? Diğer dörtlü nasıl 1 tane imparator ediyor? Kınlar yeterli değil miydi buna cevap olarak?Luffy v bir imparator birbirini götürüyor. Asıl önemli olan diğer dörtlü 1 tane eder mi ? Bence eder.
Luffy'nin 45 Kın'a beden olduğunu bilmiyor muydun ? Bilmiyordum deme sakın. Hayır, deme. Deme, demeeeeeeeeeeeeeğğğ!Luffy nereye bir imparator götürüyor ya? Diğer dörtlü nasıl 1 tane imparator ediyor? Kınlar yeterli değil miydi buna cevap olarak?
Özüne döndü.Killer niye gülmüyor artık? Ne oldu meyve özelliğine yahu
Artık seride bizim gerceklerimiz değil Luffynin gerçekleri başlıyor. Her şeye hazır ol. Luffy Zoro vs Kaido olsun madem seni mi kiralım Amiral gelmez, beklemiyorum artık, Teach, Garp ve Shanks yine nispeten ihtimal.Sen çok hayal görüyorsun. Teke tekte yonkou alan adam 2-3 arc daha uğraşıp kk level olmaz. Serinin her şeyine ters olan bir durum. Bu bir. Ikincisi, Luffy'ye teke tekte yonkou aldıracaksın ama kalan 4 nova vs. yonkou kafa karıştırıcı olacak öyle mi? Argo meclisi olsa güzel bir lafım vardı ama maalesef... Gerçeklere dön gerçeklere
Aynen öyle. Bm aradan çıkacak bileti Elbaf'ta kesilecek falan bunlar don lastiği senaryoları. Sen Elbaf'ta Bm işlicen, Bb işlicen, gorosei işlicen vs. seri 4 yıla bitecek hee! Küfür ederim.ODA seriyi erken bitirmek için BM'yi Wano'ya gönderdi orada harcıcak karıyı yoksa hiç bir şekil bitmez seri 5 yıl içerisinde. Hatta ne 5'i 4 yıl falan kaldı.
Bilmiyorum reis belki sen sayfalarca paragraf yazsan anlarım hahahahahhahaLuffy'nin 45 Kın'a beden olduğunu bilmiyor muydun ? Bilmiyordum deme sakın. Hayır, deme. Deme, demeeeeeeeeeeeeeğğğ!