Üye silindi 5781
Hemşehrim analiz yap analizLuffy tek atmış bu arada.
Hemşehrim analiz yap analizLuffy tek atmış bu arada.
Saf dövüş dersek 5'den fazla olmaması lazım. İki taraf da basit teknikler kullanmıyor, tek hatada can alırlar bir vuruşla. Sakız gibi uzatmayıp dolu 5 bölüm verirse kafi ama başka vsleri de göstereceği için min. 10 diyorum.Kaç bölüm kapışsınlar?
Kavgayı biri böler mi?
Dönüp Big Mom'a da bir tek atıp arc'ı kapatmıyor mu? Tam o sırada adaya gelen Teach'e de bir tek. Gelen Akainu'ya da bir tek, hop oradan ver elini Laugh Tale. IM'le orada karşılaşıyorlar, ona da bir tek. OP biter.Luffy tek atmış bu arada.
Luffy tek atmış bu arada.
At yalanı olmus resmen.Aynen öyle. Bm aradan çıkacak bileti Elbaf'ta kesilecek falan bunlar don lastiği senaryoları. Sen Elbaf'ta Bm işlicen, Bb işlicen, gorosei işlicen vs. seri 4 yıla bitecek hee! Küfür ederim.
inşallah düzeltir yoksa güzelim serinin içerine edilecek görünen o :SSeriyi onca süre don lastiği gibi uzatınca böyle oluyor.Yapacak birşey yok bakalım son düzlükte neler olucak.
Luffy Karasakal ve Sakazuki karşılaşmadan imparator seviyesi olmaz hacı. Yoksa ölüp ölüp kalkarak savaşamaz.Benim düşüncem Odanın hızlandırmasına göre şekillendi.
Wanonun orta sıralarında kadro hakkındaki düşüncem buydu. Zoro yc3 Luffy Yc1 Kid Yc2 Law Yc3 Killer Yc5
Şuan eminim ki... Luffy şuan Amiral arc sonu İmparator
Kid şuan Sağ Kol arc sonu Amiral
Zoro şuan İkinci kumandan arc sonu Sağ Kol
Law da Zoro yakın veya benzer zaten aynı olması gerekmez o meyve toplu savaşta çok işler.
Killer önemsiz.
Unutma Oda çirkin bir yalancı değilse Seri 5/4 yıla bitiyor tam istediği tarihte bitmesede aşırı oynamaz heralde.
Biraz farklılık lazım jdjdkdm bu arada Kaido inerse Sakazukiye meyve dezavantajı sıkıntı çıkartır sadece. Teach ise serinin en büyük hayvanı olacak onda da yatıp kalkar merak etme. Valla Luffy imparator olamazsa Linlin başka şekilde aradan çıkar. Yoksa bu 2v5 yatar.Luffy Karasakal ve Sakazuki karşılaşmadan imparator seviyesi olmaz hacı. Yoksa ölüp ölüp kalkarak savaşamaz.
Uyanışla imparator, belki olası bir h.haki sıçraması ya da başka bir şeyle de Roger-Wb seviyesine geçiş yapacak.(H.haki sıçraması derken Roger-Wb'nin fışkıran b.hakisi falan da dahil elbette) En azından benim kafamdaki şablon bu şekilde.Luffy Karasakal ve Sakazuki karşılaşmadan imparator seviyesi olmaz hacı. Yoksa ölüp ölüp kalkarak savaşamaz.