WCI'da Sanji ve Luffy beraber Bm'ye dalmıyorlar mıydı ? Sanji Bm'yi kadından saymıyor mu acaba ?Bigmom kadın olduğu için sanji yukarı çıksa onu korurdu.
WCI'da Sanji ve Luffy beraber Bm'ye dalmıyorlar mıydı ? Sanji Bm'yi kadından saymıyor mu acaba ?Bigmom kadın olduğu için sanji yukarı çıksa onu korurdu.
Bence hala fake.ilk okuduğumda fake bölüm sandım ben de.
Her sbs okumayana bunu açıklamalıyız galiba.WCI'da Sanji ve Luffy beraber Bm'ye dalmıyorlar mıydı ? Sanji Bm'yi kadından saymıyor mu acaba ?
Sen deyince bir kez daha okudum gerçekten farklı. 1000. bölüm içerik olarak kötü ama çizim olarak hoşuma gitti.Bölüm neden böyke tuhaf çizimler neden böyle farklı bir açıklama geldi mi?
2 yonkou ve 5 novanın çizildiği kısım bile çok amatörce çok kötü. Ben hiç beğenmedim. Hayır karakterlerin yüzleri bile farklı...Sen deyince bir kez daha okudum gerçekten farklı. 1000. bölüm içerik olarak kötü ama çizim olarak hoşuma gitti.
Temizlenmemiş ve birisi tarafından sızdırıldığı için tam olarak düzenlemeler yapılmamış. Bizim okuduğumuz saf haline yakın gibi bir şey.Bölüm neden böyke tuhaf çizimler neden böyle farklı bir açıklama geldi mi?
Zaten çizik değil mi...? ?Forumun logosunun gözünü çizdirmeye çalışıyorum.Biraz destek olabilir misiniz