Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1000: Hasır Şapkalı Luffy

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    400
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada yeri gelmişken...
Sevgili Zoro’cu kardeşlerim... bu bölüm itibariyle... savunduğumuz şeylerin... ne kadar doğru olduğunu ve bizim fan grubunun... Aslında çok iyi analizci ve gerçekçi konuşan muhteşem insanlar olduğunu göstermiş olduk... Hepinizi tebrik ediyorum ve saygı-Sevgilerimi sunuyorum... Zoro’nun şov yapacağı anlara geldik artık... Lütfen keyfini çıkarın...
Skskkksl
Forumun logosunun gözünü çizdirmeye çalışıyorum.Biraz destek olabilir misiniz :)
 
Luffy'nin iki yonkou arasından geçmesi güzel ancak iki Yonkou basit villain seviyesine çekilmiş. Luffy ne olacağını söyledi biliyor musun diye Kaido Linlin'e soruyor. O da evet çok terbiyesiz bu çocuk falan diyor. Luffy o esnada yanlarından geçip gidiyor. Ben bu kadar sağlam düşmanların böyle basite indirgenmesini sevemedim şahsen. Yonkou olarak küçümsersin tamam ama iki yıl önceki Bellamy'nin edeceği tarzda laflar da etmezsin be.
 
Valla, herhangi bir karaktere laf atma yoktu. :/ Şu an Oda yeni çağ vs eski çağ dövüşü diye güzel bir ayarlama yaptı, bakalım nasıl işleyecek önemli olan o. Luffy belli ki bir şeyler yapacak, onun dışındaki dörtlü Chopper'ın yaptığını yaparsa anlamı yok, önemi de yok.
Adamı 23 milyon için harcadı ya, en çok da ona yanarım. :(

Yok zarar verecekler o kesin. Zaten vermezlerse, luffy de max 10 dakika dayanır. Gerçi şu anda iki yonkou karşısında yine aşırı zorlanacaklar. O yüzden bir yamato reis şart. :rolleyes:
 
Luffy Red Hawk'ı Law sayesinde vurabilmiş ve sadece kan almıştı.

Burada ise Kinemon'u tutarken arkasından saldıran yonkonun saldırısından sıyrılmış bir de yumruğu koyup kan almış üstelik yere de çarpmış.

Sonrasında ne olur bilemem ama Red Rock sahnesi öbürüyle kıyaslanamaz klaslıkta bir hareket. Bu hareketi başka yonko ya da amiral yapmış olsa "İşte amiral yonko karizması böyle bir şey şimdi Luffy gelecek bunları yenecek. :( " diye hayıflanırdı millet. :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık