Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1000: Hasır Şapkalı Luffy

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    400
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy bakalım gözlem hakisi kullanacak mı kullanırsa big mom'ın tepkisi ne olacak acaba :D bu yetenek katakurinin felan diyecek mi acaba :)
 
Luffy bu sefer gerçek manada ölebilir. Her boss dövüşünde ölümün kıyısına yaklaşıyor diyebiliriz ama bu sefer kıyıda dolaşmakla kalmayabilir. Geçici süreliğine kalbinin durması falan... Uydurur artık Oda bir şeyler.
Umarım öyle şeyler yapmaz...
Hani bir ara 1000.bölüm spoilerı mı ne vardı ya... orada Luffy ölüyor ama iradesi ile dövüşü falan bitiriyor yazıyordu... öyle bir şey olursa falan... Alpamis hariç... Hepimiz sağa sola kusarız artık.
 
Kid i tınlamamış kimse ? lin lin şok oldu. Kaidonun dişleri çatladı heralde.

Belli oldu Kid yan karakter gibi olacak. Bir süre luffy ye ayak uydurmaya çalışır beraber kaidoya girerler kaido kid ya indirir yada kid bir şey yapamayınca vazgeçer babalar dövüşüyor der kenara çekilir. Killer Zoro ve Law ise BM yi tutar kiler tek yer law ve Zoro bm yi ya tutucak yada yenecek. Bir ihtimal luffy vs kaido Zoro vs BM olur law ise ikisini arka planda destekler
 
Ace Sabo'nun ölmüş olmadığını mı biliyor? Kurduğu cümleden bunu var saydım.

Bölüme gelirsek güzel Luffy'yi sevmeyen herkes bölümü sever. Anlamadığım şey ise şu. Kid, Killer, Law hatta Zoro gelmiş karşılarında Kaido ve Big Mom birbirlerine pozmu kesiyorlar. Vesikalık mı çektiriyorsunuz birader. İlla Luffy'i mi bekleyeceğiz? Burası içime sinmedi.

Vee Marco ne bok yiyecek merak ediyorum. Sanji yanına gelmezse(bir şekilde gelebilmeli) oradan sağ çıkması çok zor. Çıkarsa da bu adam net Yonkou gücündedir.

(Luffy'nin son sahnedeki silüeti çok iyi. Çok başarılı bir şapka takma silüetiydi. Cidden beğendim.)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık