Mantıklı.Temizlenmemiş ve birisi tarafından sızdırıldığı için tam olarak düzenlemeler yapılmamış. Bizim okuduğumuz saf haline yakın gibi bir şey.
Mantıklı.Temizlenmemiş ve birisi tarafından sızdırıldığı için tam olarak düzenlemeler yapılmamış. Bizim okuduğumuz saf haline yakın gibi bir şey.
Bugüne kadar görmüş olduğumuz en büyük güç gösterisini yapacaktır Kaido. O bölümler geldiğinde de tekrardan yanılmışım falanmı diyeceksin dostum? Bir iki aksiyona fiş çekmeyinŞu ana kadar Yonkoular hakkında tüm yazdıklarım bir hiçmiş; onu öğrendim. Önceden bazı anormallikler tam olarak belirsiz diye çok kredi vermiştim. Cidden bunun mantıklı bir açıklaması var mı ? Çünkü bu karşılaşma öncekiler gibi değil. O kadar güçleri hakkında bize su içer gibi anlatılan Yonkoular bunlar.
Kemal sunal'ı kaido'ya benzetmen yakışmamış.Kaido vs Luffy
Abi bu bölüm öyle çizilmiş ki, 5 v 2 fight'ı olacakmış gibi. Sence böyle düşünmekte haksız mıyım ?Bugüne kadar görmüş olduğumuz en büyük güç gösterisini yapacaktır Kaido. O bölümler geldiğinde de tekrardan yanılmışım falanmı diyeceksin dostum? Bir iki aksiyona fiş çekmeyin
Luffy'e benzettim zaten. Gerçi Kemal Sunal'ı bir anime karakterine benzetmek ayıp.Kemal sunal'ı kaido'ya benzetmen yakışmamış.
Tek bir saldırıyı böyle yorumlamamak lazım.Yonkolar her ne kadar kişilik olarak tutarsız olsalar bile güçleri hakkında şüpeheye düşmemelisin.Şu ana kadar Yonkoular hakkında tüm yazdıklarım bir hiçmiş; onu öğrendim. Önceden bazı anormallikler tam olarak belirsiz diye çok kredi vermiştim. Cidden bunun mantıklı bir açıklaması var mı ? Çünkü bu karşılaşma öncekiler gibi değil. O kadar güçleri hakkında bize su içer gibi anlatılan Yonkoular bunlar.