Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 911: Samuray Diyarı'nda Büyük Macera

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    198
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki öyle belki değil ama bu göreceli bir şey. Ne yapması lazım övülmesi için? Senin kriterin neler? Bazı karakterler vardır misal Shanks gibi toplasan 5 kare görünür ama insanlar tapar. Kim karakterler vardır misal Foxy gibi nefret ettirir.
Selim Shanks ile bir mi ? Bana göre saçma derecede abartı var.
 
Kaido'nun modları muhtemelen canı sıkıldığı zamanlarda ki ruh halleri. Savaşırken bahane gösterilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum ben.Canının sıkılmaması da kavga edememesidir diye düşünüyorum. Saitma hesabı biraz.
 
Aynen, Adam duygusal çıktı Rıza Baba. :D

Muhtemel senaryoda bana göre Kaido'nun muhattabı BM olur o sırada büyük bir kaçış başlar . Belki tüm ada bile kaçabilir . Öyle bir şeyler bekliyorum. Luffy'nin kaçacak tek yeri var zaten o da Shanks
Yok, Wano ya da Kaido savaşının olacağı yer 2 yonko oluşumunu kaldıramaz. Ben ikinci bir yonko beklemiyorum açıkçası. Eğer Bm yola çıktıysa bir şekilde geri döner ya da başkaları tarafından indirilir.
Beklemedeyim...

Kek arc bitti gitti ama nasıl geçti bana sor, bırakmanın eşiğine geldim, öyle bir arcı daha çekmem!
Zaten Bm'nin pasta peşinde koşması benim açımdan Op tarihinin en kötü anlarında zirveye oynar. Bakalım umarız burda görece daha anlamlı bir handikap verir Kaido'ya Oda.

"Kaido sama şu an üzgün modunda, tam gücünü kullanamıyor." :/
Kemal Sunal'ın Salako filmindeki gün muhabbetleri gibi. Salı sallanır, Çarşamba çarşafa dolanır... :(
 
Selim Shanks ile bir mi ? Bana göre saçma derecede abartı var.
Daha ne yapacak Zoro.İrade konusunda tayfada Luffy'e ciddi rakip olacak tek kişidir.Hani Luffy'nin idam edilirken gülmesi falan olmasa direk zoro derdim.Ölüme gitti böğrünü açtı boydan boya kestirdi.Thriller bark yine aynı irade gösterisi.Luffy'den azını yapmış durmuyor en azından bu konuda.Millet nasıl tutmasın bu adamı.
 
Selim Shanks ile bir mi ? Bana göre saçma derecede abartı var.
Komutan ve Shogun veriyorlar. Ben başka şey görmedim. Kılıç ustası da bir zahmet Shogun'u görsün. Yener ya da yenilir ama bence karşısına çıkmalı.

Zoro'ya bakarsak uzun süredir zorlanmadan savaştığını görüyoruz. O yüzden Oda 'dan kaynaklı bir durum bence.Fanları da gücünü bilmeden abartıyorlar bazen.
Bilinmeyen bir şey nasıl abartılır ki? Komutan ve Shogun bence mantıklı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık