Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Mihawk İddiaları

Mihawk, Wano'ya Gitti mı?


  • Kullanılan toplam oy
    353
Gidip terör estirmiştir,eğer kaybedersem 2 ay boyunca Zoro,Mihawk ve Shanks’ın fanı olup onları sonuna kadar savunacağım.
 
İddiayı kaybeden adam genel kanıyı kabul etmezse, adama bir şey diyemezsin. Mesela birisi Katakuri için Amiral seviyesi diyor ve Luffy onu yendiği için bir Amiral'i de yener diye bir görüşü savunabilir. Böylece Luffy, Amiral seviyesi olur. Sen Katakuri'yi o seviyede görmezsin, Luffy de senin için Amiral altı bir adam olur. Gördüğün gibi kesin bir yargıya varmak mümkün değil.
Anladım demek istediğini de senin dediğin şekilde de bir kişiye amiral ya da yonkou denmediği sürece o kişinin seviyesi konusunda hiçbir şey söylenemez sonucu ortaya çıkıyor.

Genel kanı konusu da şu şekilde... Mingo yonkou yenebilir mi ? Hayır. Ee ben Mingo yonkou yener diyip bunun aksini düşünen kitlenin fikrini görmezden gelirim o zaman ?

Bir amiralin ya da bir yonkounun yapabileceği şeyler asağı-yukarı bellidir. 900 bölümde yeteri kadar veri var bunun için. Kimse Maynard iki tane Momonga yer, Kizaru Shanks'ı deşer, Kaido iki yonkou öldürür diyemez. Dese de kabul görmez. Bunu kabul görmeyen şey ise "genel kanı" dır. Bu genel kanılar olmasa biz hiçbir şey hakkında konuşamayız ki ?

Fujitora'nın sırtına denizci paltosu geçirmeselerdi kim bu adamı Mingo'yla denk görecekti ki ? Herif azman. Terazi var tartı var hesabı. Her şeyin %100 doğruluğunu beklersek hiçbir şeyin sonucuna varılamaz diye düşünüyorum.
 
Bence gitmiş ve üstünlüğünü kabul ettirmiştir. İddia olarak ne koysam bilemedim ama. Çok aşırı sevdiğim veya çok aşırı nefret ettiğim bir karakter yok. :/
 
Aman tanrım mihawk idda konusu.
Uğramış olabilir ama mihawk için iddaya girmem.

Bana düşen ise
 
Bence Wanonun genelinde yetenek kasmış adamlar.Güçde olunca Shogun ayarı adamlar çıkıyodur.
Mihawk da gitmiştir.Çünkü kılıcı var elinde.Kaynağı Wanodur.Dracule da eski sahibini yenip almıştır.
 
İddaaya katılmayı düşünmüyorum da yine de kendi fikrimi yazmak istedim.

Forumun beklediği Mihawk iddaası bu konudan ziyade arkadaşların bahsettiği gibi güç seviyesiyle alakası olsa daha iyi olurdu.Forumda yıllardır tartışılan Mihawk'ın Wano'ya gidip gitmediği değildi.Direk hangi seviyede olduğuydu.Zaten konudaki ankete bakınca bile 66-16'lık belirgin bir fark var.Hani iddaaya girmek istesen karşı tarafta iddaaya girecek adam sayısı kısıtlı.Ha Mihawk'ın seviyesiyle ilgili bir iddaanın da şu an için erken olduğunu düşünüyorum orası ayrı.Wano'da Mihawk'la ilgili bilgiler öğreniriz ama kesin bir seviye belirlemek için ancak Mihawk'ın işlenmesi lazım.Onun dışında işlense bile şu an tartışıldığı gibi yonko veya amiral seviyesinde denmedikçe hala seviyesini kabul etmeyenler,azınlıkta düşünenler olucaktır.Onlara da o genel kanıyı kabul ettirmek dayatma gibi bir şey olucaktır.Genel olarak DnS'yi haklı bulsam da kesin bilgiler söylenmediği sürece o azınlıktaki insanlara genel kanıyı kabul ettirmek çokta doğru olmazdı gibi geliyor.

Kısacası Mihawk konusu iki ucu boklu deynek gibi bir şey.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık