Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 909: Seppuku

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    263
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marco’nun yaşı bilinmiyor değil mi?
Marco, Wb ve Bakkin hakkında konuşurken “-dı,di” zamanını kullanıyor. Bi ihtimal acaba o zamanları görmüş olabilir mi? Belki meyvesi sayesindedir. Marco, Karasakal ile savaşmasına ve yenilmesine rağmen meyvesi haala yerinde. Belki Marco’nun meyvesi sadece doğal ölümle bir başkasına aktarılıyordur. Maalum, Anka kuşu uzun ömür ve yeniden doğuş özellikleri ile biliniyor. Bir de bu meyve efsanevi olarak değerlendiriliyor. Ondan daha iyi meyvelerin bulunduğu bir ortamda neden Marco’nun meyvesi? Bence doğal ölüm meselesinden olabilir. Yani Marco ne kadar yenilirse yenilsin eceli gelmediği müddetçe öldürülemiyor olabilir. Ve Marco sandığımızdan daha yaşlı olup Kayalar zamanında yaşamış biri bile olabilir.
 
Son düzenleme:
Oda bu kayalar olayını ortaya attığı için bundan sonra 40 sene mevzusu yapılan her karakter için bunlarla bağlantı kurabiliriz. Bana göre bu ekibin eski üyeleri; Beyazbıyık, Bakkin ve Shakuyaku. Daha fazlasını da göreceğiz.
Aynen. Ama Roger BM ve Kaido da var bence. Roger gidip kaptanlarını öldürüyor. Raftele gidince Korsan Kralı diyorlar. Kayaların tahtına da kaptanı yendikten sonra oturmuyor. Garp da ara buluculuk yapıyor. BM , Kaido ve WB o zamanlar miço tarzı kişiler veya sağ kol gibi rütbeli kişiler bence. O Kayalar ve İmu son gizemli karakterler ve hikayeyi az çok çözmek için anahtar kelimeler. O yüzden şimdiye kadar bahsetmemişti diye düşünüyorum.
 
Sanırım haftaya Zoronun bu hareketinden dolayı Yonkounun komutanlarından biri gelecek büyük ihtimal ...Jack in şu an denizlerde olduğunu varsayarsak haftaya yeni komutan gözükecektir.DF meyveside büyük ihtmal Aslan yada kaplan olacak gibi geliyor bana ...Bir yandan da irilik bakımından düşünürsek Kaido -jack gibi) gergedan veya domuz olmasıda olası ...2. ihtimal daha kuvvetli gibi..Ödülü ise Luffyi baz alırsak 1.500 milyarı gecer kanımca
 
.Ödülü ise Luffyi baz alırsak 1.500 milyarı gecer kanımca
O ödül ile olan pek insan olduğunu sanmıyorum. 5.Yonkou diye çıkan haberi baz alarak diyorum tabi. Ondan önce yazdıkların için ise bana göre T-rex yollayacaklar domuz veya aslandan ziyade. Yanına da bir kaç tane hain eklerler gibime geliyor.
 
Yani şimdi olay bir tane Korsan grubu var 40 yıl önce dağıtılmış ve dağıtan da Garp ama şimdi toplanmaya başlıyorlar sanırsam ama kim oldukları belli değil sizde 40 yıl önce Korsanlığı bırakmış kişileri bu grubun üyesi olabilir diye çıkarım da bulunuyorsunuz yanlış mıyım?
40 yıl önce bir korsan grubu var ve bunlar o zaman zirveymiş. Garpta 40 yıl önce bunlarla dövüşmüş. Artık kaptanlarını mı öldürdü ne yapmış bilinmiyor ama bu korsanlar sayesinde "hero" ünvanını alıyor. Bu tayfanın ne zaman dağıldığı belli değil. Marco'nun 30 yıl önce diyerek başlaması WB'nin 30 yıl önce o tayfadan ayrıldığını ya da 30 yıl önce o tayfanın dağıldığını işaret ediyor olabilir

40 yıl önce WB Bakkin ile aynı tayfadaymış. Shakuyaku'da 40 yıl önce korsanlığı bıraktığı için ihtimaller bu yönde.
 
Espri amaçlı değil, tamamen değiştirdim. Bundan sonra Beyazbıyık olacak.
Zaten adamda sakalyok:)) o degilde karasakal aynı kalacak mı malum sakalı var ama benim ing yok:)
15 metre ileri sıçradığını çıkaramadım ben ama onun dışında dönme manevrasını zaten slash'ı oluşturabilmek için yaptı diyorum ben. Eğer ki dümdüz atabilecek olsa hiç dönme manevrası yapmadan kolunu sallar gibi sallardı diyorum. Ama öyle olmamış. İleri atılmayı çıkaramadım ama.
Hadi 15 metre oldugunu hesapladınız bir şekilde diyélim. Peki neden etegini tutup kaçıyor bende onu anlamadım?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık