Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 906: Kutsal Toprak Mary Geoise

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    242
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son manga bölümünde ki şapkadan sonra artık kesinlikle Roger'dan önce raftele gidenler var Mary Geoise gidenler var. Ama hiçbiri artık orada ne varsa onu harekete geçiremedi, hükümete, kutsal ejderlere saldıracak gücü bulamadı veya bu saldırı dünyanın geri kalanına yansımadı, örtbas edildi. Ve ben hep One Piece denen hazinenin bu yolculuğun kendisi olduğunu düşünürüm. Daha önce defalarca Raftele varanlar oldu içinden D. olanlar oldu ama hiçbiri Roger kadar ses getiremedi. Roger birşeyin farkına vardı. Herkesi raftele yönlendirirse bir dalga yaratmış olacaktı ve biri bütün bu dalgayı peşine takıp Kutsal ejderlerin/Hükümetin kalesine yürüyecekti. Bu noktada Luffy'i bütün bu diğer D.lerden ayıran şey E.Oda'nın defalarca bahsettiği gibi, Luffy'nin düşmanı dahi olsa peşine takıp sürüklemesi. Büyük ihtimal Beyazsakal'ın Karasakal'a söylediği ''Roger'ın beklediği kişi sen değilsin'' lafı bu yüzden. Karasakal'ı kimse sevmiyor ve kimse peşinden gitmez. Bu bölüme bakın Hasır Şapkalar daha Raftel yolunun yarısına geldiler ama kaç tane ülkeyi peşine takıyorlar. Hepsinin bizim tayfaya borcu var veya onun yanında her savaşa girerler. O yüzden Luffy en büyük hazineye sahip, One Piece'e. Daha önce Raftel'e gidip sonrasında kutsal ejderlere/hükümete savaş açanlar olmuş olmalı. Ve baya büyük bir hasar verdiğini düşünüyorum. Bunlar devler olabilir. Şapka ona ait olabilir. Miras başkasına geçmesin diye yok etmiyorlardır. Roger rafteli bu sayede bir şekilde öğrenmiş ve öyle yolculuğa çıkmış olabilir. Rayleigh ile karşılaştığında '' Benimle dünyayı altüst etmeye var mısın? '' diyor. Parça parçada olsa birşeyler biliyor olmalı. Ama Roger'da da şapka var. Mary Geoise'de ki şapka sahte olmasın?
 
Ben şöyle birşey olmasını beklerim.Ben çizerdim bunu çok etkileyici olurdu.

Suikastçiler saldırır uzaktan parmak tabancayla örneğin baya bir sıkarlar.

Doffy : Suikast konusunda gerçekten hayal kırıklığına uğradım fufufufu. ( Yüzüne sıçrayan kanı diliyle yalar.)
Doffy : Sadece bu kadarı beni öldürmek için yetmez.

Ajanlar : Canavar....
:) Güzel hayaller yav
 
tabiki de çeşit çeşit D. var farklı adalarda vs. benim bahsettiğim şapkayla suya bırakılan çocuk. direkt olarak katledilen kralın çocuğu ve çocuğa bırakılan miras olan şapka. sonuçta birden çok D. olsa da tek şapka gördük. Luffy'nin direkt bu soydan geldiğini nereden anlıyorsun dersen de Luffy'n babasına bakabiliriz. adam direkt olarak kutsal ejderlere düşman onları indirmek istiyor. ve planına Luffy'i de dahil ettiğini seneler önce öğrendik.
Hz Musa'nın hikayesi gibin :p Roger'da mı Luffy'lerin soyundan geliyor o zaman :rolleyes: Arada 800 yıl var, Dragon'une kişisel devrim fikri ve kutsal ejderler antipatisi kendini bağlıyor bence. Geldiği Soy ile ilgili değil, ona kalsa bütün D.'ler nefret eder onlardan.

O şapka sembol, bunu kaldırabilecek kişiden kişiye dolaşıyor. Bu Teach'te olabilirdi ama buna uygun bir D. değil, WB'ninde dediği gibi.
 
Çok saçma teoriler gördüm seriden soğudum inşallah bunlardan biri çıkmaz :D
Güzel teorilerde çıkmış.Son gözüken adam kral büyük ihtimalle dünya hükümetinin. Şapka ise eski antik krala ait.Şuan Luffydeki önceden Şanksteki ve Rogerdaki şapka bu dev şapkaya gönderme ve sırrınızı biliyoruz deme şekli Rogerın büyük ihtimalle. Antik silah çıkma ihtimali bence zayıf.
Bunun dışında yeni çıkan herkes ya Luffynin annesi yada Vegapunk günün birinde illa tutacak bu tahmin :D
 
Bölümün başları (prensesler vs.) ağır arc sonrası rahatlama gibi geldi. Fakat Shirahoshi'nin başına bir şey gelmez umarım.

Bölüme bakılırsa Kureha'nın kendine yeni Chopper bulduğunu görüyorum :D

Magellan Doffy'i koruyor gibi fakat suikastçiler kimlerden? WG den ise neden böyle dolaylı yoldan iş görüyorlar. Devrimcilerden olduğunu sanmıyorum. Acaba WG sessizce işi bitirmeye mi çalışıyor. :confused:

Son olarak sondaki siluet bir kadın gibi duruyor. Gerek zayıf oluşu gerek giydiği kolları hafif balon kıyafet olsun elleri falan hepsi bir kadını andırıyor. Son resimde büyük şapkaya bakıyor. Elindeki Luffy'nin resmi ile karşılaştırma yapıyor gibi.

Merdivenlerdeki haline bakılırsa acelesi var. Fakat önemli bir kasaya girse de etrafta 1 tane bile insan yok. İçeri giriyor. Etraf karanlık. Fakat kapının etrafinda teknolojik eşyalar var gibi? Ilerleyerek tek ışığın (belki Oda vurgulamak için tek ışık olayını yaptı) olduğu bir kısma yaklaşıyor.

Donmuş büyük ve büyük ihtimal ile uzun zamandır orada olan bir Hasır Şapka var. Uzun süredir duruyor olmalı ki Şapkadaki buzlar yerdekiler ile birleşmiş. Sonra siluet sol elindeki posterleri kaldırarak şapkaya bakıyor. Kafasında taç var belki de oraya toplantı için gelmiş numarası yapan bir şahsiyet de olabilir. Belki de o da Kutsal Ejder dir bunu bilmiyoruz.

Amacı da belli değil fakat bir şeyden emin olmaya mı çalışıyor. Kapı olayında o yeri Vegapunk'un bildiğini düşünüyorum. Fakat kadın (büyük ihtimal) içeri rahatça giriyor. Vegapunk'un icatlari o kadar kolay mı çözülüyor yoksa kadın özellikle Vegapunk'tan girmenin yolunu mu öğrendi? WG'nin düşmanı olsa Vegapunk ile rahatça konuşabileceğini sanmıyorum. WG ile olsa da neden o kadar telaşlı merdiven çıkıyordu? Belki de kraliçe?

Karakterler tanıtılmadan bir şey diyemeyecek gibiyiz. Bir çok soru ortaya çıkaran bir bölüm oldu :bilmem:

Çok yazmışım sjdkjsjs kusura bakmayın hepsi benim merakım :fool:her şey tam tersi olarak farklı da olabilir tab2 :fool:

Not: Telden yazdım hatalarım olabilir :-D
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık