Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dizi Sohbet, Soru, Haber ve Tartışma [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sherlock
Belki Magnussen Sherlock'u alt etti ama oraya gidiş amacı zaten onu öldürmekti.Çaresiz kalıp öldürdü demek yanlış olur bence.
Ama normalde amacı öldürmek olmaz. Onu zekasıyla bir şekilde oyuna getirmek olur fakat bunu yapamaması bariz Magnussen'in ondan üstün olduğunu gösterir. Halbuki Magnussen de Sherlock'u öldürebilecek ve bundan sıyrılabilecek güce sahip. Kendini üstün görüyordu ve bunda haklıydı. DragonSlayer'a katılıyorum, dediğim gibi Magnussen'in de bir hafıza sarayı olduğunu tahmin edemedi ve öldürdü. Belki de yapımcıların azizliğine uğradı Sherlock.
 
Divxplanet'e eklenmemiş daha. Sanırım online izleme sitelerinden biri çevirmiş. Şimdi izlerdim ama boş yere indirmiş olmayalım hem de bildiğimiz kişinin altyazısıyla izleyelim ne olur ne olmaz :D
Edit: Forumlarda yorumlara felan baktım her HBO dizisi gibi durağanmış. Bir tek ben mi varım bilmiyorum ama durağan ilerleyen dizileri daha çok seviyorum şahsen :D
true detectice
konuya yavaş işliyo demişsin ya, ne yavaşı ustam bildiğin 1 saatlik dizide 0 aksiyon hadi karakterleri tanıtıyo desem o da yok ne olduğu belli olmayan bir finalle bitirdi
normalde insan 2. bölümü merak eder ama şahsen neyi merak edeceğimi bile anlamadım o kadar yavaş yani :D
tabi bu diziyi sevmediğim için bu kadar ağır eleştirdiğimde bir gerçek :D
 
Castiel funny scenes diye gezerken bunu buldum çok iyi yapmışlar :D

[video=youtube;hAjkir9OumA]http://www.youtube.com/watch?v=hAjkir9OumA[/video]
 
HIMYM bu sezoa başladığında çok umutluydum. Sonunda anne'yle tanışacaktık. Sezon final sezonu olacaktı ve bunca sezonun tepe noktası olacaktı. Hatta ilk bölümden sonra
HIMYM'ı özlediğimden mi bu kadar güzel geldi, yoksa harbiden geçen seneden daha güzel oldu anlamadım. Anne'ye dair kuşkularımın büyük kısmı gitti. Legend... wait for it ...dary.
bile demiştim. Gel gör ki seozn gittikçe daha kötü oluyo. Sezon final sezonu olmasaydı şimdiye çoktan bırakmıştım izlemeyi. Two and a half men bile bu kadar bozmadı bu kadar sıçmadı gene de eski tadı yok diye bıraktım. Bu rezilliğe en fazla iki bölüm daha tahammül edebilirim sonra finalin de annenin de diyerek bırakır giderim.
 
HIMYM bu sezoa başladığında çok umutluydum. Sonunda anne'yle tanışacaktık. Sezon final sezonu olacaktı ve bunca sezonun tepe noktası olacaktı. Hatta ilk bölümden sonra bile demiştim. Gel gör ki seozn gittikçe daha kötü oluyo. Sezon final sezonu olmasaydı şimdiye çoktan bırakmıştım izlemeyi. Two and a half men bile bu kadar bozmadı bu kadar sıçmadı gene de eski tadı yok diye bıraktım. Bu rezilliğe en fazla iki bölüm daha tahammül edebilirim sonra finalin de annenin de diyerek bırakır giderim.
Bir sezon daha yok mu ? son sezon değil diye biliyorum.
 
Benim için diziler Sons of Anarchy öncesi ve sonrası diye ayrılır. Hikayesi, oyuncu kadrosu, müzikleriyle çok iyidir. Hell Angels isimli dünyaca ünlü bir motorsiklet kulübünün hikayesidir. Tavsiyem izlemeniz. :)
Ağır spoiler var!
[YOUTUBE]1FuIcTiof8M[/YOUTUBE]
 
Bir sezon daha yok mu ? son sezon değil diye biliyorum.
Son sezon ve son 10 bölüm. Bitse de gitsek. Final bölümü 2 saat olacaktı yanlış hatırlamıyosam. Bi sezon daha olsa şuan çoktan bırakmıştım. How i met your father diye bi tie-in serisi gelecek. Annenin ted'le tanışana kadar geçirdiği dönem ve kendi arkadaş grubuyla bi barda geçen günler üzerine. Orjinal dizi bu kadar kötüyken yan seri nasıl olur düşünemiyorum.
 
Sherlock;
Moriarty geri dönmüş. Bekliyordum bunu daha erken gelir diyordum. Yalnız gazetecide çok salak adammış ya neye güvenerek onu vurmayacaklarını düşünüyordu ki. Altıboş kibri hiç sevmem kötü karakterlerde.
Mentalist;
İnsan acaba demeden duramıyor ama pek Red John tarzı değildi sanki. Onun takipçilerinden biri olabilir belki.
Son sezon ve son 10 bölüm. Bitse de gitsek. Final bölümü 2 saat olacaktı yanlış hatırlamıyosam. Bi sezon daha olsa şuan çoktan bırakmıştım. How i met your father diye bi tie-in serisi gelecek. Annenin ted'le tanışana kadar geçirdiği dönem ve kendi arkadaş grubuyla bi barda geçen günler üzerine. Orjinal dizi bu kadar kötüyken yan seri nasıl olur düşünemiyorum.
Ona da bir 10 sezon çeksin mutlu mesut izleyelim. Bu yaratıcılıkla zaten çok iyi işler bekliyorum. Son bölümde resmen arkadaş arası espri moduna döndüler. İnsanlarla dalga geçer gibi bölüm çıkarmışlar.
 
HIMYM

Slapsgiving bölümlerinin hepsinden çok eğlenmiştim şu ana dek. Bu sezonda da adını duyduğum andan itibaren sabırsızlıkla beklediğim bir bölümdü ama tırt çıktı. Gelecek bölümden anladığım kadarı ile barney'e bir şeyler oluyor ve yalan söyleyemiyor barney. Umutların mesleğini sonunda öğrenebileceğimiz yönünde. Zaten en büyük sırlardan birisi Barney'nin mesleği ile ananas olayı ki onun da anne ile bağdaştıracaklar gibi gelmeye başladı nedense...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık