Mentalistİnsan acaba demeden duramıyor ama pek Red John tarzı değildi sanki. Onun takipçilerinden biri olabilir belki.
Ona da bir 10 sezon çeksin mutlu mesut izleyelim. Bu yaratıcılıkla zaten çok iyi işler bekliyorum. Son bölümde resmen arkadaş arası espri moduna döndüler. İnsanlarla dalga geçer gibi bölüm çıkarmışlar.
Bi daha red john'a girerlerse kabak tadı verir. Zaten bi kez öldürdü, sonra dirildi. İkinci kez öldürdükten sonra tekrar dirilirse konu bulamadık bunun bokunu çıkarıyoruz demektir. Ayrıca geçtiğimiz iki yıllık süreçte red john boş boş oturmuşsa çok saçma olur.
7.-8. sezon da düşüşler oldu özellikle anne'den uzaklaşıp robin-barney muhabbetine yoğunlaştıklarında ama gene de sezon genelinde bu kadar kötü değildi. Bütün sezon 3 bölüm de bi kaç dakika anne göründü sonrasında hep anlamsız bölümler. Bleach'den beter oldu filler'a boğdular.
Son sezonda böyle tokattı, barney'nin işiydi gibi yan hikayenin de yan hikayesi mevzulardan sa anneyle ilgilenseydik. Gelecek bölüm de yine anne yok. Dizi annenizle nasıl tanıştım hikayesinden çıktı coupling gibi bi barda geçen arkadaş muhabbetine döndü.HIMYM
Slapsgiving bölümlerinin hepsinden çok eğlenmiştim şu ana dek. Bu sezonda da adını duyduğum andan itibaren sabırsızlıkla beklediğim bir bölümdü ama tırt çıktı. Gelecek bölümden anladığım kadarı ile barney'e bir şeyler oluyor ve yalan söyleyemiyor barney. Umutların mesleğini sonunda öğrenebileceğimiz yönünde. Zaten en büyük sırlardan birisi Barney'nin mesleği ile ananas olayı ki onun da anne ile bağdaştıracaklar gibi gelmeye başladı nedense...