Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 901 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Stark Sürekli trollüyor işte.Nami elektrikle çarpılıyor güya sonra Brook çıkıyor.Seri sonu Luffy ölür yine çıkartır bir yerden o ölen luffy değil çakma luffydi diye. :/
 
Bu nasıl bir rezilliktir cidden şok oldum.o_O

Koskoca Luffy kalkıp bunca zamandır luffyi luffy yapan ilkelerini gidip çöpe atıyor.Luffy denilen adamı kaçmaz arkadaşlarını yarı yolda bırakmaz diye bilirdik.Yonkodan kaçmam diyen adam hep kaçıp hem de arkadaşını bırakacak şimdi.Nakama kavramı luffy üzerinden işlerdi fakat bu bitmiş dereyi geçene kadardı herhalde.Şimdi kalkmış görüşürüz diyor olacak iş değil.Luffy gitmiş luffy bitmiş yerine başkası geçmiş bunu görüyoruz.

Yahu Jinbei o tayfana girdi artık nasıl dış kapı mandalı muamelesi bu.Sanji'den ne farkı var.O jinbei savaşta seni sırtında taşıdı hayatını kurtardı.Luffynin bu kadar nankör olduğunu da bilmezdim.

Ace gibi yüce karaktere laf atıyorsun ama Ace olsa ölme pahasına bırakmazdı balığı.Kendini öldürtürdü belki ama ilkelerinden taviz vermezdi.Bir erkeğin kaçmayacağı zamanlar vardır diyordu Usopp şimdi o lafı yiyorlar bu arc.Ace yemezdi işte belki aptal gerizekalı denirdi ama kişiliksizce davranmazdı kişilik çizgisini bozmadı yani.

Ace efendiye kurban ol sen bırak bu luffyi o artık senin bildiğin o ana karakter olmaktan çıkalı çok oldu.:artiz:
Bölüm gelince birçok kişi bu lafları yicek gibi geliyor resimde gözüken jimbei kendi kalmak istiyor luffy saygı duyuyor gibi. Zoro mivhawk karşılaşması gibi Zoro orda ölebilirdi ama luffy tayfanın bazı kararlarına saygı duyuyor. Bence bölüm gelince bunu görcez
 
Ben sana açıklamasını yaptım daha ne yazmamı bekliyorsun.Ace geri dönecek derken Akainu'nun laf atmadığı ölmediği alternatif versiyondan bahsediyoruz zaten.Öyle bir durum olmasa bir önceki mesajda yazdıklarım olacaktı kısacası.Ace kaçmıyor dedik ya yukarıda grup sürüklüyor kaptanın emriyle beraber akainu olayına kadar.






Yahu bırakın bunları artık.Zoro bile demiyor mu öleceksem buraya kadar gelebilen bir adamım demektir diye.Kaçıyor mu ? Fakat Luffy bir Zoro dahi olamıyor hem yonkodan kaçıyor durumu kabulleniyor sözde yüksek iradesiyle ve birde üstüne arkadaşını geride bırakıyor.Yani olacak iş değil tamamen rezillik boşa savunmayın bu manganın ana karakteri çoktan değişti.Luffy değil Ruffy falan oldu. :/
Arkadaş Oda senden mi akıl alıyor çizerken? Zaten alternatifi de içinde barındırıyor. Akainu okdurmemis olsaydı kaçmış olacaktılar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık