Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yemişim iradesine saygı duymasını iyi yürekli mahalle abisi olmayacak bu adam KK olacak, Lucci'yi tokatladığı gibi tokatlaması lazım. Kata vssinde gördüğümüz olay ilk ve son olur umarım. Sen çok iradelisin kanka ben yatıyorum muhabbetine lanet olsun.

Wano'dan sonra bir zaman atlaması yapsa, ardından fb yapıp Luffy'nin bir iki çok güçlü adamla dövüşüp yendiğini, daha zorlu bir eğitim yaptığını falan gösterse Oda o andan sonraki Luffy'nin gidip Kaido'yu indirmesini kimse yadırgamaz la.
Bu arc başı hatta daha zouda iken Dressrosada olanları düşününce Wano arcta bir hezimet ve peşine zaman atlaması bekliyordum ama mangaka artık klasikleşmiş şonen sonu sıvamalarına başlamış.
 
Bence Kaido savaşı bukadar basit olmaz. Yani Luffyler Marcolar toplanıp Kaidoyu indirmezler direk olarak. Kaido dünyanın gördüğü en büyük savaşı başlatmak istiyordu. Savaşa başka gruplarda katılabilir belki başka bir younko, veya denizciler, belki devrimciler. Ama iş iki tarafın savaşması olmaz. Böyle en büyük savaşmı olur yahu :/:oops:
 
Zoro, Mihawk, Kid, Sanji, Robin, Nami ve diğerleri. Luffy hariç her kim varsa onların amacı, ilerleyişi ve verdikleri mücadele benim daha çok ilgimi çekiyor. Mangaka zaman atlaması öncesinde yaptığı yanlışın bir benzerini şu dönemde de yapıyor :/ Bir arcta Luffy'e iki komutan aldırmakta nedir anlamıyorum! Hem öyle bileğinin hakkıyla söke söke felan da değil, bi dünya şans faktörüyle yardımla...! Şu manzara karşısında memnun olan varsa helal olsun :)
Önemli olan Luffy'nin yenmesi arkadaş!!!! Bir dünya ittirme olsun sıkıntı yok!!
 
Şahsen ben luffy nin kaidoyla teke tek dövüşeceğini düşünmüyorum.

Nedeni ise :

Kaidonun etrafın bir sürü nova var.

Sivaslı drake, hawkins, apoo ve kid

Bunlar da büyük rol oynayacaktır begenin oynadığı gibi.

Zaten E.oda “luffy saf güçle kaidoyu indirirse kimse tatmin olmaz” gibi bir şey demişti.
Düz yumruklarla yenilirse kimse tatmin olmaz diyor. Mangaka Luffy'ye şekilli şüküllü bir güç verecem diyor yani.
 
Düz yumruklarla yenilirse kimse tatmin olmaz diyor. Mangaka şekilli şüküllü güç verecem diyor yani.
Bu laf çok saçma geliyor bana.İlla afilli şeylere ne gerek var ? Düz yumruklarla inmesi neden tatmin etmesin ? Adama doruki+b.haki kastırırsın azalta azalta bitirirler Kaido'yu.Yumruklar daha ilgi çekici bence.
 
Bu laf çok saçma geliyor bana.İlla afilli şeylere ne gerek var ? Düz yumruklarla inmesi neden tatmin etmesin ? Adama doruki+b.haki kastırırsın azalta azalta bitirirler Kaido'yu.Düz yumruklar daha ilgi çekici bence.
Mangaka öyle düşünmüyor olacak ki Luffy'ye sürekli yeni teknikler ve mod'lar veriyor. Dövüş stilinin sürekli taze kalmasını istiyor yani. Benim için hava hoş açıkçası. Seksi bir uyanış veya G5'e hayır demem.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık