Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 896 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro duyarsa ortalık karışır aga :D
diğer konu benim kızdığım nokta her seferinde aynı şey olunuyor tayfaya güvenilmiyor korkuluyor. Robinde oldu namide oldu hep aynı artık geçsin şu mevzuları + zoronun bi sözü vardı luffy için aptal maptal ama kaptan o ona saygı duyacaksınız gibi.
Umarım ilerde zoroyıda aynı duruma düşürmez oda.
Tayfada benzer duruma düşmeyen bir Zoro kaldı sanırım. Ona da aynısını yapabilir de. Kılıcıyla bağlantılı yada anne babası vs bi takım şeyler cıkarabilir istedikten sonra.

Hala tayfaya güvenilmemesi ayrı bi durum yeni dünyadalar ve bu kadar olaydan sonra karşılarına kimin çıkmasını bekleyip hedefliyorlardı ki ?
 
Oldukça uzak geleceği görebilme. Luffy bunu basaracakmiş yada başarmış bile kata ya göre. Vay bee.
 
Evet öyle ama Luffy Karaya vuramamasinin nedeni Kafanın geleceği gormesiydi.G4 boundman bu yüzden ise yaramiyordu .G4 snakeman ile vurma şansı elde ediyor.Bu yüzden yendi demeye getiriyor ama Katanın dovus kombinasyonları çok zengin tek bir saldırıyla yenilmesi hakikaten saçma ...Krsl kobra gatling yapsa daha anlamlı olurdu
Kardesim hayran kaldim tek cumlede iki kere yanlis yazmissin ve ilk yazdigin yanlisi 2.de farkli yanlis yazmissin sen MUAZZAM bir detaysin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık