Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 724 Bölüm Yorumları / 725 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kara Sakal'ı küçümsemiyorum ama o meyveleri Luffy'e versen 2 yıl önce Yonko olmuştu zaten. Çocuk dandik lastik meyvesi ile geldi bugünlere. Zoro ve Sanji'de ise meyve bile yok. Muhtemelen Zoro ve Sanji'de de kralın hakisini görürüz o yüzden haki konusunda da sıkıntı çekeceklerini sanmıyorum ben. Dediğim gibi bu çocukların 6 ayda geldiği seviye ürkütücü, Aokiji'nin dediği gibi; namınız sadece kaptandan dolayı değil, baya tehlikeli adamlardan oluşmuş bu tayfa diyor(En azından böyle bir şeydi.). Ben artık bu 2 yıllık aranın bizimkilere haki açtırmak için olduğunu düşünüyorum, hakiyi açtılar bundan sonrada canavar gibi güçlenecekler. Monster Trio aynı anda haki açsaydı sıvama olurdu ama, eğitimden sonra üçünde de haki olmasına itiraz eden olmadı.
valla lastik meyvesine dandik bir meyve gibi gözükmüyor animede
 
karasakalın meyvesi yanında bence bütün meyveler dandik 2 yıl sonra nasıl bir güce dönüştü çok merak ediyorum.
 
Aynen arkadaşım senin dediğin gibi vursun Luffy Dof'un ağzına ağzına da bir daha kimse tayfa içerisinde güç muhabbeti yapamasın. (ama yapacağız:D)
@RedTeroR, güzel demişsin de işin içinde Sanji olunca ister istemez insan kıyaslıyor.
 
@Tae_Seo
-Luffy'nin 30 yaşına gelince KK olması çok daha saçma bence. Bu 30 yaşına gelince kimi dövüpte KK olacak.
-Kara Sakal şuan Yonko olmuş, bu adam 10 sene Luffy'i bekleyecek değil. Topladığı meyveleri tayfasına verebiliyor muhtemelen. Bu herif o tayfa ile 10 yıla kalmaz KK olur olamıyorsa da, 2 meyveli Kara Sakal ve tayfası ezik oğlu eziktir.
-Luffy'nin yaşı 10 yıl artınca haliyle serideki herkeste yaşlanacak, yavaş yavaş güçten düşmeye başlayacaklar. Luffy bu herifleri en güçlü zamanlarında dövmeli ki, o da tam olarak şuandır.
-Dragon'un 10 yıl içerisinde dünya hükümetini yıkmayacağının garantisi de yok. Herif Luffy'nin babası ve muhtemelen şuan; Shanks ve Kara Sakal ile birlikte en güçlü adam.
-Siz Luffy için şuan erken olduğunu düşünebilirsiniz ama serideki adamlar şuan en güçlü halleriyle, Luffy'nin kendilerini döveceği zaman için sıraya girmiş durumdalar..:D
-Son olarak Mingo kaç senedir bu işin içinde, ama hala daha Shichi. olarak takılıyor. Hadi amiral alacak gücü olsun diyelim yinede bir Yonko etmiyor adam. Yaş konusuna takılmayın bence bu kadar, Ace kaç yaşında 2. tümen komutanı oldu, çocukta haki olsa rahat kapışırdı amiraller ile.
 
Minato;

Şimdi bu iki sayfada Kafa dedenin söylediklerine bakarsak, Durumu gayet iyi anlatıyor. Luffy'in bu yasında Kral Olması bütün Yonkou'lara, Amirallere... En önemlisi Bi türlü Korsan Kral ile yenisememis Garp ve Beyazsakal gibi adamlara ve en çokta Roger'a hakaret olur..!
Çok iyi söylemişsin.. daha bunların tayfanın çok ekmek yemesi lazım. Daha muazzam güçler elde ettiklerinde, bir şeyleri ortadan kaldırıp yada ortaya koydukları zaman. Gerçek anlamda söz sahibi olabilirler. Dediğin gibi resmen Roger'a hakaret olur.. 1 savaş gemisi ile dünya kadar gemiye kafa tutmak (ED Savaşı) kimin harcı?
 
luffy asagı yukarı 20 yasında,yaklasık 3 senede yeni dünyaya geldi,e.oda grand line gibi kısa tutmaz yeni dünyayı meraklanmayın.

doflamingo o kadar önemli degil,çünkü lawın ve luffynin iki tayfayla denizcileri cıkar, cidden dofu alma sansları var.hatta öyle görünüyorki luffy teke tek dofu alırsa, kalanların hiç sansı kalmıyor.

ama yonkolarla savas muhtemelen arclarla aylarca sürecek zaman dilimlerine ayrılabilir.yani gittikleri yerlerde daha fazla zaman gecirtip, raftele 3 sene içinde vardırabilir.ve raftele geldikten sonra tam anlamıyla hazırlık yapıp wgye girmesi ve wgyi yıkmalarınıda bir o kadar seneye yayabilir.

o yüzden 3 ila 5 sene içinde luffy kk olarak seriyi sona erdirmiş olur.buda normal.naruto ve ichigo hep körpedirler,çünkü gokuda 12 yasında dünyanın tozunu atmaya baslamıstır.cogu shounen karakteri onun izinden gidiyor.bakmayın db fan baskısıyla gokuyu coluga cocuga karıstırdı.yoksa namekte goku daha körpeyken bitmişti olay.

belkide fatih sultan mehmeti örnek almıslardır kim bilir :ehe:
 
Bu söylediğin doğru, aradan 10 yıl gecerse Kaido, Karasakal ve diğer rakipleri güçten düşer en güçlü zamanları bu zaman.
Aradan 10 yıl gecmese bile 20 yasında olamıyacağını, en azından 3-4 yıllık bi sürenin gececeğini düşünüyorum : ))
Ben saydığım sebeplerden ötürü en kötü 1-2 yıl içerinde KK olacağını düşünüyorum. Zaten zaman atlaması yapmadan 10 yılı seri içine yayabileceğini de düşünmüyorum Oda'nın. Ama en kötü ihtimalle Luffy 25'ine gelmeden KK olur diyorum, fazlası zarar..:D
 
@Dragon

Zaten KK olup olmamasını diğer insanlar belirliyecek. İnsanlar onu KK olarak görmeye başladığında KK oluyor. Ben böyle biliyorum yanlış mıyım? Nasıl ki BB, WB'nin adaları ele geçirmeye başladı millet de yonkou olarak görmeye başladı. Herkes tarafından kabul gördüğü için yonkou oldu. Diğer türlü bir kıstas yok diye biliyorum. Şu kadar ada ele geçirirsen yonkousun ve ya şu güce ulaşırsan yonkousun diye. Yanlış mıyım?
 
Deprem, Yıldırım, Magma, Buz ve Işık meyvesinin yanında dandik değil mi.
tamam doğru söylüyosun onlara göre kötü bi meyve olabilir ama bide hakili bi adamın gözünden bakarsan bence süper bi meyve hatta saydıgın meyvelerden bile iyi bir meyve şöyle düşün luffyde şuan roger kadar haki olsun istediğin kişiye bi redhawk atısın tek atmazsa adam değilim ama diğer meyveler biraz alan kişisel saydıralara göre daha agır bastıgından bence gomu gomu alır diyorum hatta şöyle düşün wb nin gura gurası gerçekten animedeki bence ikinci en iyi meyve bir adadı rahat yokedebilicek bi meyve ama kişisel saldırılara göre bence adada bıraktıgı etkiyi bırakmıyo bıraksa çoktan bb yi yada akaiunuyu gebertmesi lazımdı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık