Luffy, saydığın bu isimlerin hepsini ağlatacak seviyeye gelecek. Zaman atlaması olacağını da düşünmüyorum bundan sonra, yani bu çocuk 20 yaşında KK olacak bence. Luffy, KK olduğunda Zoro ve Sanji'de güçlenmiş olacak zaten. Yani senin düşündüğün gibi ömürlerinin sonuna kadar sürmeyecek Mingo'yu geçmeleri. En kötü 2 arc sonra Mingo'yu tokatlayacak seviyeye yine gelirler. Ama ben bu arctan sonra Mingo ile ezilemeden kapışabilecek bir seviyeye geleceklerini düşünüyorum. Ama sen Mingo'yu yere göğe sığdıramıyorsun, bir tek bana öyle ahım şahım birisi gibi gelmiyor heralde bu adam..Sanji ve Zoro, ömürlerinin sonuna doğru Doflamingo seviyesine gelirlerse âlâ. Adam çok güçlü hacı, daha zorlamadı bile kendisini. Muhtemelen devrimcileri saymazsak Dof'tan güçlü çok fazla karakter çıkaramazsınız. Sayıyorum bak: 4 Yonko, 4 yardımcı kaptan, 5 amiral, Sengoku, Garp, 5 Gorusei, Kong. O kadar kastım kendimi 21 kişi çıktı bak. Gorusei'nin gücü muallakta ama OP evreninde de yaşlıların über güçlü çıktıklarını düşünürsek hepsi üst düzey güçlü çıkacakalr. Kong aynı şekilde, 20 yıl önce filo amirali, şimdi komutanların şefi yani Gorusei'den sonra gelen adam konumunda. Gorusei'ler de Kong gibi eski denizcilerin denizci olarak kalmış halleri gibi bir şey çıkacak muhtemelen. Sonra 4 yardımcı kaptan ile de Dof nerdeyse aynı seviyededir, denklikten ziyade eşitlik bekliyorum. Yani bu yukarıda saydığım adamlar da Luffy'nin rakibi olabilir, Zoro ve Sanji'ye daha çok var. Gelecekte birisi Marco diğeri Jozu ayarında olsa aşağı yukarı Dof kadar oluyorlar işte. Arc sonunda Sanji ve Zoro'dan Dof kadar olmalarını beklemek nafile anlayacağın.
Bunun dışında hep diyorum meyveyi bilmemek mazeret sayılmaz. Yenilmişse yenilmiştir karakter. Zeki olsaydı anlasaydı, çözseydi yenseydi, ne yapalım yani. Luffy 2 yıl sonra hiç dövüş kaybetmedi. CC'i yakalamak için çabaladı, yenildi. Dövüşmek için çabaladığındaki durum da ortada zaten. Sanji ise dövüşmeye geliyor Vergo'nun Dof'un önüne boyunun ölçüsünü alıp kaybediyor, olay budur. Bunu meyveyi bilmiyorduya, hakisi yetmiyorduya vs bağlamanın anlamı yok. Totalde bu adam diğerinden daha güçsüz işte
Luffy vs Croco. bakınca imkansız derim.
Luffy vs Enel bakınca imkansız derim.
Luffy vs Lucci bakınca(w7'deki duruma göre) imkansız derim...
Luffy bu herifleri dövdükten sonra, Mingo çantada keklik valla benim için..