Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Trafalgar D. Water Law

Zoro VS Law


  • Kullanılan toplam oy
    466
Önceden ne dedim hatırlamıyorum ama Zoro alır muhtemelen Jinbei bile böyleyse sağ kola bu yakışır.

Kılıç dövüşünde Zoro kesinlikle üstünlük kurar.Meyveye de b.hakisi yeterse tamam bu iş.

Law'un diğer kolunu da Zoro keser.İkincisine de dikiş atarlar. :) Zoro şu an belki üzerine toprak atamaz ama dikiş attırmasını bilir gibi.

Biri poşetken dükkan diğerinden soruluyor.:hhh:
 
Doftan önce sorsaniz kesin Law derdim ama şuan kestiremiyorum. Hangisi alsa niye bu aldi demem. Zoroya veresim geldi neeense 1 ay sonra Law derim. Muallak benim için.
 
Farkında mısınız Law gittikçe Luffy'nin dengi mevkisinden geriye düşüyor. PH'de mangaya öyle girdi ama daha sonrasında Dof'u yennen Luffy oldu. Bunu kendisi Zou'da söyledi kendi tayfasına. Luffy Momo'ya Kadio'ya karşı beraber dövüşeceğiz dedikten sonra Law benim niye fikrimi almadın diyor. Mangaka da Luffy'nin farkını ortaya koydu. Çocukluktan beri Dof'u indirmek amacı güttü Law ama bunu yapabilen Luffy oldu. Tayfası olmasa Hasırşapkalar'a katılırdı, öyle bir bağ oluştu. Bundan sonra daimi müttefik. Yani dengi Luffy'dir kısmını geçelim. Luffy hepsini geride bırakacak yavaş yavaş. Zoro ise gayet iyi bir rakip Law'a karşı. 55/45 Zoro diyorum.
 
Z'nu çapının yetmiyceğinden emin olduğum 2 nova, yüksel ihtimal yetmez dediğim 3 nova.
Aynı çaplarda olduğunu düşündüğüm 3 nova bulunmakta.
 
Zoro, 27 yaşına kadar her türlü eğitimi almış, 5 milyarlık meyveyi yemiş, bunlara rağmen Luffy'nin yancısı olmadan ezeli rakibini indirememiş ezik büzük bir "D."ye yenilmez. Chopper'ın işe yarayanı gitsin bandana falan taksın sağda solda, serinin zirvesine yükselecek insanlar ona fazla gelir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık