Zoro Doffy'den daha dayanıklı, organsız da dövüşe devam edebilir gibi geliyor bana.Zoro önce iç organlarını koruyabilecek birşey bulsun sonra tartışılır. Daha dofi bile meyvesi sayesinde kurtulduysa zoro ne hallere düşer.
Zoro Doffy'den daha dayanıklı, organsız da dövüşe devam edebilir gibi geliyor bana.Zoro önce iç organlarını koruyabilecek birşey bulsun sonra tartışılır. Daha dofi bile meyvesi sayesinde kurtulduysa zoro ne hallere düşer.
Hocam bu kaçıncı seviye ?Zoro Doffy'den daha dayanıklı, organsız da dövüşe devam edebilir gibi geliyor bana.
Aklıma gelip yazmıştım o zamanBu forumda en beğendiğim yorumlara girdi şu mesaj. Şimdi gördüm iyi güldüm.
Ace = Süleyman Çakır
Akainu = Testere Necmi
Gorosei = Konsey
7 mayfa babası = Shichibukai
Acaba :/Bir de eşitlermiş pes yani. Neyse bozdum.
Hatta Zoro ölümsüz, gizli ölümsüzZoro Doffy'den daha dayanıklı, organsız da dövüşe devam edebilir gibi geliyor bana.
Beyni olmadan bile neler yapıyor.Zoro Doffy'den daha dayanıklı, organsız da dövüşe devam edebilir gibi geliyor bana.
Hatta Zoro ölümsüz, gizli ölümsüz
iç organların bi anlamı yok zaten Adam kaslarını ve iskeletini kullanıyor sadece.Beyni olmadan bile neler yapıyor.