Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ben o gözün sırf şekil olsun diye çizildiğine inanmak istemiyorum. :/
Ne ? Ne diyon, haa :oleyo2:
Görüntü yollamadan konuşmak hala absürt geliyor. Şöyle yapalım :D Güçlü iradeye anten, yapacağın atağa sinyal dersek. Rakibin k.hakisi de alıcı olursa o zaman uyuyor rakibe görüntü gönderme. Of be bunu da çözdük çok şükür.
Rica ediyorum bir daha bir şey çözme o_O
 
bir de bir şey diyeceğim burada one piece den bahsediyoruz arka sokaklardan değil farkındaysanız manga bir ütopya yani gerçekte olmayan şeyler hayal dünyası, bir adamın oda nın ve burada şeytan meyveleri gözlem kral silahlanma hakileri onlar bunlar var absürd dimi bunlar? ama mihawk gösterdi deyince aaa bu çok absürtmüş ya diyosunuz. peki gerçeğe yakın ne var seride de bunları aklınız almıyor onu anlamadım ya ahahah :D
 
Bu bi önceki sayıda Ray'in dediği şey gibi değil mi :S Hatta @Dattebayo..! da oraya bağladı biraz. Mihawk ve Zoro'nun yapacağı ataklarda güçlü bi irade vardı demek ki bu da rakibi etkiliyor. Çoğu zaman Luffy'e de çiziliyor bu göz olayı zaten. Güçlü iradeyi yansıtıyor bence ki k.hakinin de tanımını yaparken rakibi güçlü şekilde hissetmek diyordu. Ardında güçlü irade olan atağı hissetmek ve çekinmek normal.
İradenin gücü müthiş bir tanım bence. Korkutma işini çok net üstünlük olduğunda uygulayabilenler vardır belki.

Luffy'de Mihawk'tan eğitim almış sanırım. Gözleri benzer oluyor.

Neden her sahneyi mangadan atmanıza rağmen, Hancock'un ilgili sözü söylediği yeri animeden attınız? Mangada öyle bir sahne olmadığı için mi?
Son olarak, Kenbunshoku Haki, her zaman aktif değildir. Kişi kendisine gelen saldırıları hissedebilir. Cracker'le olan savaşında yoğunlaştığı için ya da kafası karıştığı için(Bakınız; Katakuri dikkati dağıldığında, geleceği göremiyordu.) o an görememiş olabilir. Dayanağı olmayan bir kaç sahnenin toplamıyla Mihawk'a seride olmayan bir güç yüklüyorsunuz. Dahası bunun öğrencisi Zoro'da da olabileceğini savunuyorsunuz. Tamamen uydurma.
Luffy'de Mihawk'a benzer çizgiler oluştu mu bilmiyorum ama bu attığınız kareler benzer değil. Mihawk'taki çizgiler perspektif tekniği ile çizilmiş gibi. Doğrular gözden çıkıyor ve üçüncü boyutta da ilerliyor. Luffy'dekiler ise yüzü kaplıyor sadece. Bize veya düşmana giden bir şey yok.

Az daha bekleyin, Zoro anlatacak Mihawk'ı :)
"Sağ ayağına 1000 sayfalık roman yazılırdı, son sayfasına da o bir solaktı diye eklenirdi." hesabı biraz. Oda en sona "O Mihawk'ın çırağıydı." yazacak. :D
 
İddia ettiğiniz Luffy'nin Kenbunshoku Haki kullanamadığı ise eğer, üstteki örnekler yeterli olacaktır.
Üstteki örneğime destek olarak, iyi bir Kenbunshoku Haki kullanıcısı olan Otohime'nin, imzalı kağıtlar yandığından ötürü oluşan dikkatsizlikte, gelen mermiyi hissedememesini örnek gösterebiliriz.
Ek olarak, başka Mihawk öğrencileri...


 
Övmek dediğimiz şey Luffy'nin "bu kadar güçlü bir adamla uğramam," demesi. Onun üzerine döndü bu muhabbet.
Bende şu her zamanki Anime'de olan fakat Manga'da olmayan Mihawk'ı övme sahnesinden bahsediyorsunuz sanmıştım.Eğer muhabbet uğraşamam demeye getirmekse zaten Luffy 3 Amiralin karşısında da tüymeye çalışıyor he Mihawk amiral seviyesi çıkar çıkmaz pek umurumda değil ama gözden k.haki fırlattı poposundan b.haki fırlattıya getirenler var.DEİKU tabiki k.haki ve b.hakiyi bilecek belki h.haki bile çıkar bu heriften ama gözlerinden alev fışkırtıyor kulaklarından dumanlar sıçratıyor gibi argümanlar görmeye başladık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık