Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Tayfaya Katılacak Kişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallahi Sanji bu sefer bir olay çıkarır abi. Kimse tutamaz yani :D Ama bir hatun daha gelmesi lazım ya. Şimdikiler de iyi Allah var ama tayfaya en az 1 erkek daha geleceğini hesap edersek erkekler kampına dönecek iş. Bonney gelecek gelecek :)

Valla Diamante ki ölmedi, bu mal mangakadan her şey beklenir. Koskoca yonkou arcında bile kimseyi öldürmezse şaşırmam yani. 15 yaşındaki halini........................

Ama dediğim gibi yaşasa da gelse bile çok güçlü oluruz kanki. Karasakal tayfası baş edemez bizimnen. Bu sefer çekişmeli olmaz :)

O değil de Bonney'i goroseileri genç yaptıktan sonra mı saldılar acaba ? Önemli bir hatun o. Seride bir yerlerden çıkacak o kız. Bir flashback bekliyorum kendisi hakkında.
Güç yönünden bir şey cıkmayacak gibi Bonney'e.Meyvesi üzerine yogunlaşır E.oda.
Law'ın meyveden bile ölümsüzlük çıktı bundada vardır bir kaç numara.
 

kreytus

Bence tayfaya Bartolomeo katılacak çünkü tayfaya katılanlar hepsi ya kendi alanlarının en iyisi yada en iyisi olmak istiyorlar ve kaptanlarına sadıktırlar.Bartolomeo da Yok Olup Gitmesi Gereken Sinir Bozucu Korsanlar" listesinde 1. sırada yer almakta ve Luffy'nın korsanlar kralı olacağını dile getirmiştir.Bide sırf hasır şapka tayfası ile tanışabilmek için kontrol ettiği 150 şehiri bırakıp denize açılmış.
Bence gücü tayfaya katılmak için yeterli bir Koramirali rahatlıkla yendi ve meyveside oldukça iyi,karakter olarakta ilginç.
Şayet tayfaya yeni birinin katılmayacağını söylüyorsanız yanılıyorsunuz çünkü Luffy ilk denize çıkınca tayfama 10 kişi yeterli dedi.Şuan tayfasında 8 kişi var yani iki kişi daha katılacak anlamına geliyor.Bunlardan biri jinbei diğeri de bartolomeo diye tahmin ediyorum.
Eğer Barolomeo'nun kötü biri olduğunu düşünüyorsanız Luffy ile Franky'nin ilk karşılaştıkları bölümleri izleyin veya hatırlayın lütfen.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık