Ben sevmiyorum Bellamy'yi.Niye ne yazık ki? Bellamy, Barto'nun Dof fanı versiyonu. Barto yakışırsa Bellamy'de yakışır.
Ben sevmiyorum Bellamy'yi.Niye ne yazık ki? Bellamy, Barto'nun Dof fanı versiyonu. Barto yakışırsa Bellamy'de yakışır.
Tayfaya gelince seversiniz.Ben sevmiyorum Bellamy'yi.
Usopp'u bile daha çok severim ki Usopp'tan da nefret ediyorum normalde.Tayfaya gelince seversiniz.
Bartonun tayfası olabilir ama jinbeiyınde tayfası var.Jinbei bir gün luffynın tayfasına katılacam dediyse.Barto da katılabilir.Animede kız erkek diye bir ayrım yapmıyorlar bence.Bartonun katılmasını çok isterim. Ama tayfası var. Bellamy nin katılması da zor gibi. Luffy e saygı duyuyor ama zor. Çogu okuyucuda istemez zaten. Barto ya katılabilir. Jinbei çıkar gelir bir de bir kadın lazım tayfaya. CC ise yaptıklarıyla zor. Onu denizcilere verebilirler. Ya da bi sekilde sızar kaybolur. Ya da Law da kalır. Büyük ihtimalle Law da kalır. Bence bu arcta tayfaya katılan olmaz. Müttefik kazanırlar bol bol.
Her tayfaya acayip yeteneklil birisi lazım aslında. Sugar,Perona mr3ün yanındaki kız gibi.Leo Prensesi de alıp gelsin en iyisi.