Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
100 gölge yuttup üstüne g4 açmış bir Luffynin King Kong Gunu deprem yumruğu kadar güçlü müdür?
Değildir.Luffy'nin Dof'u yıkması için en az 5-6 king kong gun atması gerekir diyelim.Wb 2 yumrukla Saka'yı yamultuyor desek dediğin gibi olsa Luffy 5-6 yumrukta Saka'yı yamultur belki.Yani WB 2 yumrukta yamulturken Luffy 5-6 yumrukta yamultur bu yüzden o kadar güçlü değildir.Sayılar farazi çokta takılma örnekle anlatmak daha kolay diye yazdım.
 
100 gölge yediğinde gücü yine Thriller Bark'taki gibi kadar artacaksa deprem yumruğu bile kkg'nin yanında basit kalır diyeyim. Şimdi hemen aauuvvv demeden bir düşünün. :/ Nightmare Luffy, normal Luffy'den kaç kat güçlüydü sizce? Sayı vermeye gerek yok. Farkın oldukça fazla olduğunu bilmemiz yeterli. Aynı farkı şimdiki kkg'ye eklersek ortaya çıkacak olan gücü varın siz düşünün.
 
Biri salçasız mercimek çorbası diğeri salçalı mercimek çorbası. Oda'nın arcları işlerken birçok klişesi var ama umarım Kaido gibi seride çok önemli yeri olan (güç açısından) bir karakteri devirirken daha yaratıcı bir şeyler bulur. Özellikle de Kaido hakkında "normal yumruklarla yenilmesi kimseyi tatmin etmeyecektir" tarzında bir açıklama yaptıktan sonra :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık